Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Norbitális marhaság

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Tóth PéterPUBLICISZTIKA • 2020. január 26. 18:00
Norbitális marhaság
Update hülyeség

tóth péter

Fotó: Gyulai Hírlap

Schobert Norbit senkinek sem kell bemutatni. Sajnos. Eredményeit semmiképpen sem vitatnám el, emberünk úgy építette fel a karrierjét, ahogy az keveseknek sikerül, ám az utóbbi időben igyekszik minél mélyebbre elásni magát a szellemi dögkútban, aminek lassan, de biztosan az aljára is ér.

A gyakran csak „update pápaként” emlegetett férfi az elmúlt években gyakran szaladt be abba a bizonyos erdőbe tátott szájjal, amikor okosnak próbált tűnni: akart már citrommal lúgosítani, hirdette, hogy megfelezte a krumpli szénhidráttartalmát, egyszer pedig a kokain vegyjeléről adott értekezést, aminek – minő meglepetés – nincs vegyjele. Az elmúlt napokban azonban nem csupán arról adott tanúbizonyságot, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, hanem arról is, hogy egy igazi kretén. A fitneszguruság mellett az influenszerkedésbe is belekóstolgat, így egy facebookos élő videóban arról beszélt, hogy a házasságok tönkremenetelének a nők az okai, mert nem fogynak le szülés után.

Mint mondta, a nők „elcseszik”, mert úgy gondolják, hogy a szüléssel értéket adnak a férfiaknak, de a szexualitásunk ezt nem tudja értékelni, ezért amikor egy „78 vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, az a férfiak számára kínszenvedés.” Ja, és még a „bőrük is ocsmány lesz.”

Esküszöm, nem értem, hogy hogyan jöhet ki ennyi marhaság egy ember száján, ráadásul minderről a „férfiak nevében” beszélt. Nos, az én nevemben biztos nem, a reakciókat látva pedig – hála az égnek! – még sokan mások nevében sem. Hogy valóban így gondolja, esetleg csak reklámfogás volt, azt talán sosem tudjuk meg, de azt hiszem, sokak nevében mondhatom: Norbi, elmehetsz oda, ahová gondolom...

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)