Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy tökös balos maradt versenyben Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Mocsár-Pörjés JózsefPUBLICISZTIKA • 2017. május 19. 22:05
Egy tökös balos maradt versenyben Gyulán
A civil védőszárnyai alá menekültek a szocik és a dékások
____Eredeti-mpj_2016.jpg

mocsár-pörjés józsef

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Furcsa helyzet állt elő Gyulán ma estére. Nagyon úgy tűnik, hogy a vasárnapi időközi helyhatósági választás nem reményt és bizakodást, hanem leginkább riadalmat keltett a gyulai baloldalban. Vajon mitől rémült meg ennyire az MSZP, az Együtt és a DK?

A baloldal nem meri megmérettetni politikusait. Ködös magyarázkodásba megy át, a szavazóit meg arra bíztatja, hogy a civil jelöltre adja le voksát. Uraim, önöknek megint sikerült elárulni a választóikat.

Néhány napja még választókerületi messiásként szónokoltak a balos képviselőjelöltek. Tudták a frankót és a tutit mindenről és mindenkiről. Megmondták és megígérték, hogyan csinálják majd képviselőként, hogy milyen tökös és demokratikus ellenzék lesznek a városházi bársonyszékben.

Szegény baloldali választók egyik pillanatról a másikra maradtak magukra. A DK képviselőjelöltjének még annyi vér sem volt a pucájában, hogy egy közleményt dobjon visszalépéséről a helyi sajtónak, amely hosszan és tisztességesen számolt be lakossági választási fórumáról. Máthé Zoltán sem keveset ígért kampányrendezvényén. Azt mondta, előkészíti a DK teljes térnyerését Gyulán, hogy megnyerhessék a következő helyhatósági választást. A civil jelölt szoknyája mögül nehéz lesz ezt megvalósítani. Ennyit a Máthé-féle ígéretekről.  

A tegnap visszalépett Megyeri György Roland is ígért fűt-fát az MSZP és az Együtt politikusának jelenlétében. Neki is üres beszéd marad minden kimondott szava.

Egyetlen tökös balos jelölt meri megmérettetni magát Nagyrománvároson vasárnap. Dandé András Endre a Munkáspárt színeiben indul el. Arra bíztatom a baloldali szavazókat, hogy voksaikkal adjanak esélyt neki. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)