Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Oltásban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Tóth PéterPUBLICISZTIKA • 2021. január 31. 18:00
Oltásban
„Hozzáértő” tömegek

TÓTH PÉTER

Fotó: Gyulai Hírlap

Írtam már korábban az oltásellenességről, amely – véleményem szerint – a legalávalóbb tudományellenes cselekedet, amelyet csak ember elkövethet. Számos betegség eltűnt az orvosoknak, tudósoknak köszönhetően, mégis sokan vannak, akik küzdenek az értelem ellen, mert összeesküvéseket látnak a dolgok mögött.

A koronavírus elleni vakcinák felbukkanásával újra elkezdődtek erősödni az oltásellenes hangok, sokan a legképtelenebb sztorikkal állnak elő. Számos ember úgy véli, hogy nyomkövetőket ültetnek az emberbe, mások úgy gondolják, hogy tudatos népirtás zajlik, mert a bolygónk túlnépesedett; se eleje, se vége az efféle ostobaságoknak.

Egy amerikai nővér, Tiffany Dover kénytelen volt teljes mértékben visszavonulni a közösségi média használatától, miután élő adásban kapta meg az oltást, amely után elájult, a „hozzáértő” tömegek pedig azt kezdték el terjeszteni, hogy meghalt, miután pedig jelentkezett, ráfogták, hogy hasonmás.

Természetesen az is kiderült, hogy hazánkban is mindenkinek másodfoglalkozása a virológia és a vakcinázás, elég Gődény Györgyre és az eszement követőire gondolni, akik nemrég Müller Cecília országos tiszti főorvos oltás közben készült fotójáról állapították meg, hogy azon valójában egy hasonmás szerepel, de ha kapott is oltást, az sem az volt.

Nekem azért vannak kérdéseim: miért kéne az emberekbe chipet ültetni, amikor a telefonjukkal a kezükben élik az életüket? Miért akarnák a vakcinák készítői kiirtani az embereket, amikor a gyógyszergyártóknak az a célja, hogy meggyógyuljon a beteg, hiszen az később újra beteg lesz?

Na, ezekre a kérdésekre tuti, hogy nem kapok választ.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)