Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mutogatósdi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Súr EnikőPUBLICISZTIKA • 2017. augusztus 13. 18:00
Mutogatósdi
Egyetlen szülő sem szeretné, ha gyerekét szeméremsértők riogatnák fedetlen hímtagjukkal

SÚR ENIKŐ

Fotó: Gyulai Hírlap 

Sokan és sokféleképpen reagáltak a Gyulai csevegőben arra a hírre, hogy egy férfi tinilányoknak mutogatja magát a Csigakertben. A téma – érthető módon – érzékenyen érinti az embereket, egyetlen szülő sem szeretné, ha gyerekét szeméremsértők riogatnák fedetlen hímtagjukkal.

A posztra írt hozzászólásokból kiderült: a férfi nem először mutogatta magát a parkban. Azok, akik találkoztak már az illetővel, elmondták, a reggeli órákban látták a Csigakertben, ahová biciklivel érkezett. Többen is beszámoltak arról, hogy a férfi egy fa mögül leskelődött, és önkielégítést végzett. Egy környéken lakó kommentelő azt mesélte, hogy egy ismeretlen alak – vélhetően ugyanaz a személy – a biciklijén onanizált.

Arról, hogy hogyan reagáljanak a „mutogatósdi” elszenvedői, megoszlottak a vélemények. Egy férfi hozzászóló azt javasolta a nőknek, hogy nevessék ki az illetőt, és tegyenek utalást arra, hogy milyen gyatra a mérete, vagy egyszerűen csak ne vegyenek róla tudomást.

A szakemberek szerint a komoly önértékelési zavarokkal küzdő exhibicionisták kedvét valóban azzal vehetjük el leginkább a mutogatástól, ha nem reagálunk, vagy ha nem úgy reagálunk, ahogy azt várnák. Ugyanakkor azoknak az álláspontja is érthető, akik szerint nem hibáztathatók azok gyerekek vagy nők, akiknek nincs elég lélekjelenlétük ahhoz, hogy a számukra ijesztő, kiszolgáltatott helyzetben megfelelően cselekedjenek.  

Évekkel ezelőtt magam is részese voltam egy hasonló esetnek. Az esti vonaton csak néhányan utaztunk, egy férfi és három-négy nő. Az egyik megállóhelyen arra lettem figyelmes, hogy a néhány üléssel hátrébb helyet foglaló nagydarab pasas elég látványos módon önmagát simogatja. Őszintén szólva nem volt kedvem odamenni hozzá, hogy megkérjem, hagyja abba, amit csinál. Örültem, hogy a következő állomásnál leszállt.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)