Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Virtuális közösségi erotika

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gurzó K. Enikő • PUBLICISZTIKA • 2019. szeptember 22. 18:00
Virtuális közösségi erotika
Visszaigazolások

Gurzó K. Enikő

Fotó: Gyulai Hírlap

Nemrég szellőztették meg a Facebookról, hogy a közeljövőben társkereső funkciót kap, és ezzel agyonvágja a Tindert. Úgy tűnik azonban, hogy a változás megelőzte a bejelentést. Hisz mi egyébre gondolhatna a felhasználó, aki a mi esetünkben nő, amikor naponta több százan jelölik be ismerősnek, zömében egyedülálló, partnert kereső idegen férfiak. 

Lehet, hogy örülnie kellene annak, hogy hímek hada vágódik előtte hasra, mégsem tehet ilyet, mert a legényektől érkező megkeresések szélsőségesen erotikus töltetűek. A sok közül az egyik leghatározottabb a tizen- vagy huszonvalahány éves jelölt: ő egyből meztelen képeket akarna magáról küldeni, arra hivatkozva, hogy te vagy az, aki fotósként eldöntheted, jók-e, hisz modell szeretne lenni. Azóta „nincs már fent” ez a srác, letiltották. Előfordulhat, hogy a profilkép mögött másvalaki bújt meg. Egy beteg ötvenes.

Amikor pedig jelzed nekik, hogy vége, álljanak le, hisz mindennek van határa, jön a gyalázkodás. Ennek is megvannak a fokozatai: a kedvesnek, udvariasnak tűnőtől a legocsmányabbig sokféle lehet a reakció. Az egyik hatvanas így válaszolt: „Ok nem gondoltam hogy enyi eszed van de neha teved az ember okos mar biztos nem vagy de meg kulturalt sem ez vagy te”.

Tehát, kedves lányok, asszonyok, legyünk óvatosak, előbb nézzük meg alaposan, kit igazolunk vissza! Inkább senkit, mint több száz, több ezer bolondot.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)