Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hagyjuk a játékboltot!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bimbó LajosPUBLICISZTIKA • 2017. július 02. 18:00
Hagyjuk a játékboltot!
Férfiként bőgtem
____Eredeti-bimbolajos_3.jpg

Bimbó Lajos

Fotó: Gyulai Hírlap 

Minden kisgyermekes család életét meghatározza a picurok játékéhsége. Hiszen ki ne állt volna hosszú percekig a játékbolt kirakata előtt, vagy töltött volna el órákat eme varázsvilágban nézelődve.

Számunkra mindennapos rutinná vált a város egyetlen játékboltjának megszemlélése, a kirakat elemzése. Amióta pedig a fürdővárosban ráakadtam egy kiváló használt játékot árusító üzletre, azóta se szeri, se száma az újonnan megvásárolt örömszerző forrásnak. Amikor Kristóf még kicsi volt, alig vártam, hogy végre együtt játszhassunk azokkal a játékokkal, amelyekkel én is szerettem játszani. Természetesen ezzel tudat alatt is befolyásoltam gyermekem játékok iránti lelkesedését és választékosságát. Le kell szögeznem, hogy rengeteget játszunk. Még a megszokott apa-fia kapcsolathoz képest is utcahosszal verjük a mezőnyt. Ami azonban érdekes és örömteli számunkra, hogy a rengeteg játék ellenére, Junior a szabadban szeret lenni. Kedvenc játékunk a faágakkal történő kardozás vagy „puskázás”, de előszeretettel bolyongunk az „erdőben”, vagy túrjuk a sarat, hogy kincset keressünk.

Egyetlen csemetém értékrendjét kiválóan jellemzi, hogy a közelgő születésnapjára való tekintettel el szerettük volna vinni a feleségemmel a „centeres” játékboltba, hogy kiválaszthassa szobájának új lakóját. Ám Kristóf meglepetésünkre azt a választ adta, hogy most nem érdekli a játékvásárlás, menjünk inkább a rétre vagy a játszótérre.

– Apa, hagyjuk a játékboltot! A játékok megvárnak, de te csak ma vagy itthon velem egész nap!

Mit mondhatnék? Férfiként bőgtem, magamban!

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)