Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Volt egyszer egy Bruce Willis

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Tóth PéterMAGAZIN • 2017. július 02. 16:00
Volt egyszer egy Bruce Willis
Kritikánk a Volt egyszer egy Venice című filmről

A címben olvasható állítás sajnos igaz és nagyon szomorú: Bruce Willis, aki olyan filmekben bizonyított mint a Hatodik érzék vagy az Armageddon – azt pedig remélem, hogy John McClane nevét mindenki ismeri – az utóbbi években olyan leszállóágba került, amelyből nehéz kimászni. Mark és Robb Cullen filmje, a Volt egyszer egy Venice sem lesz Willis új aranykorszakának a kezdete.

A történet központi szereplője középen: buddy, a kutya

Forrás: Imdb.com

A történet Los Angeles ikonikus részére, Venice Beachre kalauzol el minket, ahol Steve Ford (Bruce Willis) magánnyomozóként tengeti a napjait. Minden rendben megy, de aztán egyszerre ütnek be a rossz dolgok: egy szamoai testvérpár ered a nyomába, felfigyel rá egy mexikói banda, és vissza kéne szereznie egy droggal teli táskát. Arra azonban senki sem számít, hogy a pokol akkor szabadul el, amikor elrabolják a kutyáját. Bár ne tették volna.

Ahogy a szinopszisból már mindenki sejtheti, nem egy elgondolkodtató és rendkívül eszes filmről beszélünk. A Cullen testvérek gyakran dolgoznak együtt, általában sorozatokon, nem meglepő módon vígjátékokon. Amíg ez a történet lehet, hogy megállná a helyét egy széria epizódjaként, addig egész estés mozinak meglehetősen kevés.

Az első dolog, ami eszembe jutott, amikor elkezdett pörögni a stáblista, hogy Bruce Willis és John Goodman szerettek volna összehozni egy másfél órás hülyéskedést, erre pedig lehetőséget adtak nekik. Tény, hogy egyiküknek sem áll rosszul a szerep, repkednek az egysorosok, ráadásul Goodman egészen zseniális, minden jelenetén képes könnyesre nevetni magát az ember, de megint csak oda jutunk vissza, hogy mindez nem elég egy teljes értékű filmhez.

A gond az, hogy többet nem is igazán lehet mondani erről az alkotásról. Egymás után dobált vicces, néha viccesnek gondolt jelenetek, valamint egy kiégett színész próbálkozása, hogy visszajusson oda, ahonnan sikerült lezuhanni. Őszintén remélem, hogy ez sikerül, de az biztos, hogy nem a Volt egyszer egy Venice-szel.

Az imDB pontszáma: 10/5,3.

A mi pontszámunk: 10/5.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)