Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Küzdelmem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bimbó LajosPUBLICISZTIKA • 2020. április 19. 18:00
Küzdelmem
Életünk lapjai

Bimbó lajos

Fotó: Gyulai Hírlap – Mocsár-Pörjés József 

Ahogy mondani szokták, mindenki kénytelen viselni a maga keresztjét. Azt gondolom, hogy vannak olyanok, akik több terhet is kaptak a nyakukba. Az én esetemben a pluszteher, amit magamra vettem, az online könyvkereskedésekkel vívott ádáz küzdelem.

A könyvgyűjtögetési ösztönöm a járvány idején sem hagyott alább. A kialakult helyzet miatt én is a négy fal között dolgozom, és a home office-omba naponta legalább tíz online könyvkereskedés „csönget be”, hogy eladja nekem az akciósnál is akciósabb portékáját. Én pedig, élve a helyzettel, földöntúli mosollyal rakosgatom virtuális kosárkámba a könyveket. Mindennap több kiskocsit töltök meg az élmények kelléktáraival, ám amint befejezem az online vadászatomat, meglátom a polcomon az olvasásra váró kötetek sorát. A könyvekkel folytatott Don Quijote-szerű csatározást az is tetézi, hogy ismét jelentkeztem a  helyi bibliotéka Nagy Olvasási Kihívására.

Szóval, látva az olvasásra váró köteteket a polcomon, szépen lassan visszapakolok mindent a virtuális könyvespolcra, és egy mozdulattal törlöm a kiadó üzenetét. Ám egy órával később ismét elölről kezdődik minden, ezért aztán gyakran csenget nálam a postás, hogy átnyújtsa a könyvekkel teleaggatott keresztem újabb darabjait.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)