Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kossuth-körös polgármesteresdi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Mocsár-Pörjés JózsefPUBLICISZTIKA • 2019. szeptember 06. 13:00
Kossuth-körös polgármesteresdi
Mi lesz itt, ha ezek elkezdenek egymás ellen is kampányolni…

mocsár-pörjés józsef

Fotó: Gyulai Hírlap

Ritka történéseknek lehetünk szemtanúi Gyulán. A rendszerváltás óta nem volt még ilyen, ezért talán érdemes írásban is rögzíteni a jelen- és az utókornak.

A Csóka-Szűcs vezette gyulai Kossuth-kör berkeiben vagy meghibbant valaki, vagy valami nagyon körmönfont ügyeskedésben lehetnek egymás között a kör ismert és ismeretlen tagjai. Ami bizonyos, rövidesen megtudjuk, hogy szimplán elment az esze ott valakinek, vagy esetleg egy zseniális stratégával állunk szemben, egy kiváló taktika részleteire láthatunk rá. Ne törjünk senki felett pálcát, hiszen azért, mert valami egy külső szemlélőnek nagy baromságnak tűnik, még akár egzakt magyarázata is lehet.

Őszintén nem tudom elképzelni, hogy mi a fenéért van szüksége a gyulai Kossuth-körnek három önálló polgármesterjelöltre. Nem, ez tényleg nem vicc! Ne tessenek ezen, kérem, nevetni! Hogy nem tetszenek érteni? Nem csodálom.

Normális helyeken van egy polgármesterjelölt, és vannak a mögötte felsorakozó képviselőjelöltek. A gyulai Kossuth-körnek jelenleg van három polgármesterjelöltje, név szerint Galbács Mihály, Pomuczné Nagy Ildikó Anna és Ficzere Edit. A képviselőjelöltek menedzselésében már nem ilyen sikeres a kör. A tíz gyulai választókerületből tegnapig csak nyolcban volt jelöltjük. Bár hivatalosan – Galbács Mihályon kívül – a mai napig nem jelentettek be senkit, de biztosan gyűjtenek a jelöléshez aláírásokat Borbély Ferencnek, Pomuczné Nagy Ildikó Annának, Galbács Mihálynak, Ágoston Mihálynak, Ficzere Editnek, Bandur Krisztinának, Csóka-Szűcs Jánosnak és Szegedi Albertnek.

Ahogy én tudom, két választókerületben jelöltet sem találtak maguknak. A felsorolt nyolc képviselőjelöltből pedig három polgármester is szeretne lenni. Mi lesz itt, ha ezek elkezdenek egymás ellen is kampányolni…

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)