Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Április 3.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Mocsár-Pörjés JózsefPUBLICISZTIKA • 2022. január 16. 18:00
Április 3.
Én ott leszek!

mocsár-pörjés józsef

Fotó: Gyulai Hírlap

Nem lesz forradalom. Nem lesz kormányváltás. Lesz két új párt a magyar parlamentben. A Gyurcsány vezette pártkonglomeráció meg újabb négy esztendőre ellenzéki többségbe szorul. Szerintem röviden és tömören így foglalható össze az, hogy mi lesz április 3. után. Persze az most sokkal izgalmasabb, ami még előtte lesz.

Az ellenzéki beszédnek folyamatosan része volt az az üzenet, hogy a Fidesz 2022-ben nem akar választást, és jogi eszközökkel vagy akár fegyverekkel megakadályozza az ellenzéki hatalomátvételt. Kedd óta most már azok is tudhatják, hogy lesz választás Magyarországon, akik ezt eddig nem akarták sem elhinni, sem tudomásul venni, sem elfogadni, illetve tudatosan terjesztették ennek az ellenkezőjét. Szóval nincs szükség forradalomra. Nehéz eldönteni, hogy ez jó vagy rossz hír a globalista ellenzéknek...

Többé ne aggódjon senki ebben az országban, a szavazófülke használatával legyőzhető az Orbán-kormány! Mert mehet ez ilyen egyszerűen is. A demokráciákban nincs szükség vérre meg forradalomra, négyévente lehet fordítani a kormányrúdon.

Az persze más kérdés, hogy a demokratikus játékszabályok betartásával, választás útján, a szavazófülkék használatával a globalista ellenzéknek már három alkalommal sem sikerült legyőznie a Fideszt. Ennek nyilván oka van. Az okokat azonban nem Orbán Viktor körül kell keresni, azokat Gyurcsány Ferenc környezetében lehet megtalálni.

Én biztosan ott leszek április 3-án, vasárnap. Azt is tudom, hogy kire szavazok egyéniben és listán. Menjen el mindenki, aki szavazásra jogosult! Menjen az ország április 3. után előre vagy hátra, én el fogom fogadni a választási eredményt.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)