Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - MZP és gyulai emberei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Mocsár-Pörjés JózsefPUBLICISZTIKA • 2021. november 21. 18:00
MZP és gyulai emberei
Mire számíthatunk?

mocsár-pörjés józsef

Fotó: Gyulai Hírlap

Kapcsolati tőke, avagy mire számíthatnak a gyulaiak, ha valami csoda folytán Márki-Zay Péterből miniszterelnök lesz Magyarországon?

A gyulai ellenzéki előválasztási párviadalt elbukó momentumos Mikóné Hirth Beáta messzemenően jó politikai kapcsolatokat ápol az ellenzéki miniszterelnök-jelölttel. Legalábbis erről árulkodnak azok a közös fotók, amelyeket az utóbbi hetekben és hónapokban posztolt nyilvános közösségi oldalán a Momentum gyulai politikusa.

A DK országgyűlési képviselőjelöltje, Leel-Őssy Gábor közösségi oldalán egyetlen egy olyan fotót sem találunk, amin Márki-Zay Péterrel közösen mutatkozna. Mint ismeretes, a gyulai ellenzéki választáson szavazók úgy döntöttek, hogy Leel-Őssy legyen az, aki a nagy összefogás nevében megméretteti magát a kormánypárti képviselőjelölttel szemben 2022 tavaszán.

A mostani helyzetet elnézve, hogy Márki-Zay lett az ellenzék kulcsembere, lehet, hogy egy Mikónéval jobban járnának a gyulaiak egy kormányváltás esetén. Ha hinni lehet a posztolt fotóknak, nagyon jó a politikai kapcsolat Márki-Zay Péter és Mikóné Hirth Beáta között. Elképzelhető, hogy Márki-Zay kapcsán ő az egyik legtájékozottabb Gyulán. Az is lehet, hogy az O1G maszkjairól országosan elhíresült gyulai Mikónénak valami szerepet is szán Márki-Zay a csapatában?

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)