Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiállás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bimbó LajosPUBLICISZTIKA • 2021. március 14. 18:00
Kiállás
Közösségi média

bimbó lajos

Fotó: Gyulai Hírlap

Az élet nem habos torta, mondta egyszer nagyapám. Mindenki olyan terhet kap, amelyet el bír viselni. Nem mindegy azonban, hogy miként viseli egy-egy ember a rá kirótt terhet. A súlyok letételéhez egy nem várt segítséget is kaphatnak a bátor nők és férfiak, a közösségi média erejét.

Számunkra a közösségi oldalak és felületek mindennapos használati terek, egyik szemünkkel folyamatosan a bejegyzések és posztok világát kutatjuk. Információkat nyerünk, és híreket kapunk. A közösségi média sokszínű világa azonban a szórakoztatás mellett felkínálja az emberek széles rétegeihez való eljutás lehetőségét is. Megoszthatjuk mindazt, amin átmegyünk, tanító jelleggel elmesélhetjük élettörténetünket, vagy problémákra hívhatjuk fel a figyelmet.

A magamutogató vagy haszontalan posztok között különlegeseket is találhatunk. A minap megismerkedtem egy számomra példaértékű hölggyel, akinek vidámsága elfelejtette velem, hogy covidos és bezárt időket élünk.

Széles Adrienn vitiligo bőrbetegségben „szenved”, amely miatt a bőre elveszítette a melanintartalmát. A legkülönbözőbb helyen felbukkanó foltok azonban csodálatos mintákat rajzoltak Adri bőrére, aki nemhogy befelé fordult volna „hibái” miatt, hanem fotózásokon és műsorokban vesz részt. Bátorsága és széles mosolya elfeledteti velünk a mindennapok gondjait, kiállása pedig reményt és bátorságot adhat a többi hasonló vagy egészen más „betegséggel” rendelkező embereknek.

A közösségi médiának rengeteg arca van, az emberek közötti kommunikáció és a figyelemfelhívás támogatása azonban pozitív változásokat indíthat el életünkben. A koronavírus időszakában ezek a nők és férfiak viselik az igazi koronát.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)