Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 2021

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bimbó LajosPUBLICISZTIKA • 2021. január 03. 18:00
2021
Kezdj erővel!

bimbó lajos

Fotó: Gyulai Hírlap

Lezárult a 2020-as esztendő. Magunk mögött hagytunk egy nehéz és veszteségekkel terhes évet. Az utolsó napokban már mindenhol a 2021-es esztendő utáni vágyakozásról és a tiszta lappal való indulásról lehetett hallani.

Január elsejére virradóan azonban nem történt semmi különleges. Az egyik év csendben elbúcsúzott, hogy átadja helyét a következőnek. Szinte ugyanolyan nap kezdődött, mint az eddigiek. Nem volt fanfárral kísért égi jelenés, nem olvashattuk a vége feliratot az égen, és nem tűnt el a vírus sem nyomtalanul. Egy teljesen hétköznapi hétköznapra ébredhettünk.

Eszembe jutott egy sok csatát megélt bokszoló magvas gondolata. Pista bácsi mindig kemény ember volt, aki a legdurvább helyzetekben sem hazudtolta meg önmagát. Egy mérkőzés előtt odajött hozzám, és azt mondta: Kezdj erővel, arra senki sem számít!

Ez lenne a titok? Neki kell ugrani, az üstökénél fogni meg a dolgot, belecsapni a lecsóba? Az elmúlt esztendő megtanított minket bezárkózni, maszkot viselni és szabályokat követni. Mi lenne, ha tényleg erővel kezdenénk az évet? Odaállni, megtenni, kiharcolni, legyőzni és sikereket aratni.

Hallgassunk Pista bácsira, kezdjük a januárt valami naggyal, valami rendhagyóval. Egy régóta várt győzelemmel, egy kemény kihívással vagy egy nagy feladat megoldásával. Legyen a január az összpontosítás és a lendületből kezdés ideje. Érezzük erősnek és motiváltnak magunkat. Mosolyodjunk el a maszk alatt.

Induljon úgy ez az év, ahogy még nem indult!

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)