Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felfüggesztve

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Mocsár-Pörjés JózsefPUBLICISZTIKA • 2021. március 21. 18:00
Felfüggesztve
Tisztelt ügyfelünk!

mocsár-pörjés józsef

Fotó: Gyulai Hírlap

Azon emberek egyike vagyok, akit 30 nappal ezelőtt az Invitel Távközlési Zrt. megbízásából a Krzyzewsky Ügyvédi Iroda bírósági behajtással „fenyegetett” meg. Minden elvárt és következetes jogi alapot nélkülöz az Invitel Távközlési Zrt. eljárása azzal, hogy a 2020. év december hó 3. napján kelt panaszlevelem kivizsgálása és elbírálása nélkül ügyvédi felszólítást küldött.

„Visszaszólítottam”a  Krzyzewskyt, hogy a nevemen nyilvántartott tartozást – mivel az nincs és nem is volt – azonnali hatállyal töröltesse megbízójával. Megkértem a Krzyzewskyt, hogy függessze fel az általa kiküldött felszólító levelek végrehajtását mindaddig, amíg utólagosan (valaki) meg nem győződik a követelések jogalapjáról és jogosságáról. Azokban az ügyekben, amelyekben a követelés jogalap nélküli, írásban (valaki) vonja vissza az ügyvédi felszólítást, a többi esetben pedig folytassa le, mint megbízott, a szükséges jogi eljárást.

Az ügyvédi iroda nem válaszolt a levelemre, amit azonos tartalommal a megbízó Invitel Távközlési Zrt.-nek is megküldtem az invitel.behajtas@digi.hu e-mail-címre. Onnan egy automatikus válasz érkezett. „Tisztelt Ügyfelünk! Az Invitel Távközlési Zrt. Behajtási Csoportjához intézett megkeresését megkaptuk. Tájékoztatjuk, hogy megkeresését 30 napon belül kivizsgáljuk, és ennek eredményéről értesítjük. Amennyiben hátraléka teljesítésére vonatkozó fizetési felszólítást kapott, úgy tájékoztatjuk, hogy a megkeresésében foglaltak kivizsgálásáig a hátralék behajtását felfüggesztjük.”

A 30 nap március 19-én kitelik. 2020. december 1-je óta a lakossági invitelesek migrált digisek lettek, ahogy én is. Jelenleg se szerződésem, se beazonosítható csomagom nincs az új szolgáltatóval, nem tudom, miért fizetek havi 6299 forintot a Diginek, de ez már egy másik írás témája…

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)