Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 87 324 forint

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Mocsár-Pörjés JózsefPUBLICISZTIKA • 2020. december 13. 18:00
87 324 forint
Ki tartozik kinek?

mocsár-pörjés józsef

Fotó: Gyulai Hírlap

Kereken 48 802 forintot követel rajtam az Invitel nevű társaság. Két hónapja állunk levelezésben. A minap megírtam nekik újabb vitairatomat. Választ harminc napon belül ígértek.

Kuszálja helyzetünket, hogy december 1. napjával a Digi nevű társaság az új szolgáltató. Mielőtt panaszügyem igazát keresve független hatósághoz fordulnék, tettem még egy utolsó próbálkozást, kérve, hogy a nevemen nyilvántartott tartozást azonnali hatállyal töröljék.

Több tanulsága is van számomra ennek az ügynek. Az egyik legfontosabb: kezeld fenntartásokkal, ha valamelyik szolgáltató követelést fogalmaz meg veled szemben. Hibát követtem el, amikor jó szándékúan befizettem 38 522 forint állítólagos elmaradást még a tavalyi évben. 

Élőbeszédben is próbáltam elrendezni pénzügyeimet az Invitel nevű társasággal. Nem jártam sikerrel, pedig kétszer is próbálkoztam, és kellő részletességgel feltártam ügyemet. Ellentmondásos válaszokat kaptam, mást mondtak szóban, és mást közöltek írásban, illetve arra egyáltalán nem kaptam választ, hogy a tavalyi évben miből származott a 38 522 forint elmaradás. 

A befizetéseimről szóló igazolásokat legutóbbi vitairatomban megküldtem a szolgáltatónak. Azt vélelmezem, hogy a korábban velem megfizettetett 38 522 forint jogalap nélküli követelés volt, ahogyan a 48 802 forint is az.

Megkértem az Invitel nevű társaságot, hogy tételesen számoljanak el irányomba a 2019. és a 2020. évi befizetéseimmel. A történtek után az a meggyőződésem, hogy nekem kell majd pénzügyi követelést megfogalmaznom az Invitel nevű társasággal szemben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)