gyetván csaba a Gyulahús Kft.-nél vendégeskedett
Fotó: Gyulai Hírlap
A műsorvezető megnézte, hogy milyen munkafolyamatok útján állítják elő a gyulai kolbászt, és természetesen meg is kóstolta a termékeket. Blogján – az elkészült videó mellett – számos érdekességet közölt városunk nevezetességéről, így az olvasók a történelmi háttér mellett megtudhatják, hogy miért is páros a gyulai kolbász, illetve hogy még véletlenül sem csípős, hanem pikáns.
Gyetván Csaba elmondása szerint többször járt már Gyulán, és az egyik személyes kedvencének tartja a várost. Blogján szerepelnek cikkek az utazásairól, egyelőre csak a külföldiekről, de ezeket csak bevezetésnek szánja a magyarországi beszámolók elé, így előbb-utóbb Gyuláról is olvashatunk majd az oldalon.
Kifejtette, hogy jó látni azt, hogy egy tradícionális márka fenn tudott maradni, a bemutatást pedig azért tartotta fontosnak, mert sokan a mai napig összekeverik a gyulait a csabaival. Gyetván Csaba kiemelte, hogy annál erősebb ajánlólevél nem kell, amkor az embert egy érzelem köti az adott termékhez, és ha teheti, akkor a jövőben ő is csak gyulai kolbászt fog vásárolni.