Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ballagási virágok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2024. április 24. 17:00
Ballagási virágok
A Tünde virágüzlet ajánlatai

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Jövő héten lesznek a középiskolai ballagások, a Tünde virágüzletben megvásárolhatók a ballagóknak szánt virágok – hívta fel a figyelmet Góg Tünde, a Patócsy Ferenc utcai bolt vezetője.

– Lányoknak és fiúknak is készítünk csokrokat, virágkompozíciókat – emelte ki, hozzátéve, hogy ballagásokra inkább hosszított karra fektethető csokrokat készítenek, amelyekkel könnyű vonulni az ünnepségen.

Azt is elmondta, hogy mindkét nemnek kötnek tölcséres virágcsokrokat. Emellett a lányoknak karra tehető virágcsuklódíszt vagy kis, retikülszerű virágtáskát is ajánlanak, utóbbi tartós és élő virágokból is készülhet.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Mint ismertette, a fiúk esetében a kék, zöld és fehér, illetve a bordó és fehér színű virágokból álló csokrok a legnépszerűbbek, a lányoknál pedig kedveltek a púderszínek és a rózsaszín árnyalatai rose gold vagy arany kiegészítőkkel.

Az üzletvezető jelezte: ilyenkor érdemes előre rendelni. A rendeléseket az üzlet honlapján, a tundeviraguzlet.hu weboldalon vagy a 06-66/464-261-es, illetve a 06-30/9537-124-es telefonszámon várják.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)