Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulahús a Mokkában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2023. december 27. 09:43
A Gyulahús a Mokkában
A tökéletes virsliről beszélgettek a gyulai cég munkatársaival

Lengyel Brigitta, a Gyulahús Kft. technológusa és Hajduk Zoltán, a cég üzemvezetője volt a vendég a TV2 Mokka című reggeli műsorában; a téma szilveszterhez közeledve a tökéletes virsli volt.

A szakemberek többek között elmondták: a virslit nem szabad főzni, csak melegíteni kell néhány percig 68-70 fokos vízben. Az is kiderült, hogy virslinek csak az a termék nevezhető, amelynek hústartalma minimum 51 százalék. 

A gyulai cég munkatársai virslisalátát és vendégváró falatokat is készítettek a műsorban, hogy tippeket adjanak a nézőknek a szilveszteri menühöz. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)