Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét elnyerte a MagyarBrands Kiváló Fogyasztói Márka díját a Gyulahús Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. március 31. 17:38
Ismét elnyerte a MagyarBrands Kiváló Fogyasztói Márka díját a Gyulahús Kft.
Tizenharmadik alkalommal díjazták a céget

Tizenharmadik alkalommal nyerte el a Gyulahús Kft. a MagyarBrands Kiváló Fogyasztói Márka díját, melyet a napokban vett át Borbély Eszter, a cég marketingmenedzsere Serényi Jánostól, a MagyarBrands-bizottság elnökétől.

Fotó: Gyulahús

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A díjjal járó védjegy ráirányítja a figyelmet a kiváló hazai fogyasztói, üzleti és innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira – olvasható a MagyarBrands oldalán.

„A tapasztalat azt mutatja, hogy a hazai termékek és márkák iránt egyre növekszik a vásárlói bizalom” – értékelte a díjat Borbély Eszter.

„Az idén ismét elnyert díj bizonyítja, hogy milyen közel állunk a magyar fogyasztók szívéhez, és hogy megfelelő szakmai felkészültséggel nagyobb mennyiségben is lehet sokak számára kedvelt, elérhető árú termékeket készíteni és forgalmazni, hazai és nemzetközi szinten is elismert minőségben” – tette hozzá.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)