Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szeretettel gratulálunk Ambrus Luca Tourinform irodavezető kolléganőnknek!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. november 21. 09:03
Szeretettel gratulálunk Ambrus Luca Tourinform irodavezető kolléganőnknek!
Átvehette a hálózatban eltöltött 15 éves munkájáért járó elismerést

Fotó: Gyulai Tourinform Iroda

Az országos Tourinform hálózat adatai is azt bizonyítják, hogy az egyre terjedő digitalizáció ellenére továbbra is számos vendég keresi a személyes találkozó lehetőségét, kér „bennfentes” információkat. A Tourinform irodák pedig az országmárka közvetítőiként, a térségek és települések turisztikai kirakataiként várják a látogatókat. Az egységes arculatú, jól beazonosítható irodák, a kellemes vendégterek és a barátságos, segítőkész személyzet mind hozzájárulnak a vendégek tartózkodási idejének növekedéséhez, illetve ahhoz, hogy a belföldi utazók elvárásaiknak megfelelő úti célokat találjanak – írta közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. fenntartásában üzemelő információs iroda is tagja az országos Tourinform hálózatnak, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel kötött névhasználati szerződés alapján. A hálózatban már hagyománnyá vált, hogy az évente kétszer megrendezésre kerülő Országos Tourinform Találkozón köszöntik a jubiláló kollégákat, illetve irodákat. Az idei őszi találkozón a Gyulai Tourinform iroda vezetője, Ambrus Luca is átvehette a hálózatban eltöltött 15 éves munkájáért járó elismerést!

Ez alkalomból köszöntjük mi is kolléganőnket, akit egyben az alábbiakról kérdeztünk:

 

Mit jelent jubiláló munkatársnak lenni a Tourinform Hálózatban?

Luca: Szerintem nem mérvadó, ki hány évet tölt el egy adott szakmában, a mindenkori hozzáállás az, ami eldönti, jó helyen van-e az ember. Mind a munka körülményei, mind a módszerek, eszközök, én magam és a Tourinform hálózat is olyan mértékben változott és változik folyamatosan, hogy semmiképp nem gondolom, hogy konstansnak kellene venni ezt az időt. Az idő pusztán tapasztalatot ad, némi kapaszkodót, ami segítséget nyújt a jövőben is.

 

Mióta dolgozol a gyulai Tourinform irodában?

Luca: 2006-ban kerültem az irodába, turisztikai referensként.

 

Miért a Tourinformot választottad, hogy kerültél az iroda élére?

Luca: Valójában nem én választottam ezt a pályát; animátornak jelentkeztem az iroda által koordinált projektbe, ám az akkori hivatalvezető irodai munkát kínált fel nekem. Szerettem volna megismerni, mivel foglalkozik az intézmény, és így az ügyfélszolgálattól kiindulva egyre többféle háttérmunkában is részt vehettem. Az irodát képző munkakörök és munkafolyamatok legtöbbjében valamilyen szinten részt vettem az évek során, sok változást figyelemmel kísértem, így talán nagyobb rálátást szereztem a feladat egészére és sokrétűségére.

 

Mit szeretsz leginkább a munkádban?

Luca: Izgalmasnak találom a szervezői munkát, mikor a sok tervezés és egyeztetés után ténylegesen elindulhat egy program, megvalósulhat egy projekt, de első sorban az érkező vendégek korrekt tájékoztatása az, amit feladatomnak tekintek. Sok esetben hívjuk fel olyan helyi lehetőségekre a figyelmet, ami esetleg elkerülte az érkező figyelmét, így összekötve a szolgáltatókat a vendégekkel, ezzel hozzájárulva azok működőképességéhez.

Milyen célkitűzéseid vannak a jövőt illetően?

Luca: A legfontosabbnak azt tartom, hogy egy jól együttműködő, egymást segítő csapatot alakítsunk ki, a helyi intézményekkel közösen és az irodán belül is, ami stabil működésre és akár nagyobb ívű, előremutató tervek létrejöttére is lehetőséget teremtene.

 

Szívből gratulálunk Luca! Köszönjük odaadó, mindig precíz munkádat és vendégszeretetedet! További munkádhoz is sok sikert kívánunk!

 

Gyula, 2022. november 21.

 

Komoróczki Aliz ügyvezető & a Gyulai Turisztikai Nkft. csapata

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)