Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új vezető került a gyulai Tourinform Iroda élére

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. június 02. 16:00
Új vezető került a gyulai Tourinform Iroda élére
Pap Mária Békés megyei származású

Pap Mária, a gyulai Tourinform Iroda új vezetője

Fotó: Tourinform Iroda

Május 25-től Pap Mária vette át a gyulai Tourinform Iroda vezetését. A fürdőváros ismerős terep a turisztikai szakember számára, hiszen éveken át volt a Magyar Turizmus Zrt. gyulai központtal működő Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságának munkatársa.

Lapunknak elárulta: Gyulára érkezése előtt több mint öt éven át vezette a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ turisztikai divízióját, előtte pedig a Magyar Turizmus Zrt.-nél dolgozott 15 éven át, részben a már említett pozícióban, részben pedig a berlini külképviselet vezetőjeként. A szakember külkereskedelmi, turisztikai és jogi szakokleveles közgazdász diplomákkal rendelkezik, az angol mellett németül és oroszul is beszél.

– Életpályám újabb fordulatához érkeztem: a külföldi és budapesti évek után örömmel tértem vissza szülőföldemre, Békés megyébe. Különös megtiszteltetés, hogy a jövőben Gyula turizmusáért dolgozhatok, kiváló szakemberekkel vállvetve. Gyula történelmi múltja, gazdag attrakciókínálata és vonzó hangulata remek terep és izgalmas kihívás számomra. Örülök, hogy a Tourinform Iroda vezetőjeként egy remek csapatban vehetek részt a turizmus pandémia utáni újraépítésében, még színvonalasabbá és vendégközpontúbbá tételében – hangsúlyozta Pap Mária, akinek munkáját a tradicionális értékek és a modern szemlélet határozza meg. 

Kiemelte: az induló szezonra arculatában is teljesen megújulva fordul rá a gyulai Tourinform. A vendégeket az MTÜ arculati kézikönyvében foglaltaknak megfelelően kialakított beltér és új szolgáltatások is várják: csomagmegőrzés, mobiltöltő pont, mobiltelefonnal kompatibilis smartnyomtató, pihenő- és játszó­sarok, valamint helyitermék-shop.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)