Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szórólappal népszerűsítik a helyes közlekedést Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2021. június 30. 16:30
Szórólappal népszerűsítik a helyes közlekedést Gyulán
A fürdőváros összes szálláshelyére eljuttatják a speciális közlekedési szabályokat tartalmazó információs kiadványt

Fenesiné Markovics Nóra

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Tízezer darab szórólappal kívánja bemutatni a helyes közlekedés szabályait a Gyulai Rendőrkapitányság és a városi baleset-megelőzési bizottság. Az elkészült kiadványokat Fenesiné Markovics Nóra rendőr hadnagy, a Gyulai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályának megelőzési főelőadója adta át Pap Máriának, a Gyulai Tourinform irodavezetőjének.

Fenesiné Markovics Nóra elmondta, már egy évvel ezelőtt megfogalmazódott a rendőrség szakembereiben a gondolat, hogy tájékoztató anyaggal segítik a városba látogató turisták közlekedését. Kiemelte: a szórólap célja, hogy az itt nyaralók is megismerjék Gyula város azon helyeit, ahol speciális közlekedési szabályokat kell betartani.

– A legtöbb városba érkező turista megtanulta a KRESZ-t, mégis azt tapasztaljuk, hogy sokszor nincsenek tisztában a helyes közlekedési szabályokkal. A megjelenített témák között van a kerékpársávokon történő sétálás vagy a bringóhintókkal való közlekedés is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Pap Mária elmondta, számukra is nagyon fontos az ide látogató vendégek biztonsága, a kiadvány pedig egy plusz kommunikációs lehetőség a turistákkal és a szállásadókkal. Hozzátette: a Gyula közlekedési szemmel elnevezésű szólapot minden helyi szálláshelyre eljuttatják.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)