Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Eredményesen vizsgázott a megújult Visit Gyula Card-rendszer

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. május 22. 15:38
Eredményesen vizsgázott a megújult Visit Gyula Card-rendszer
Kedvezményeket és extra szolgáltatásokat biztosítanak a turistáknak

Eredményesen vizsgázott a tesztidőszakban a megújult Visit Gyula Card-rendszer – tájékoztatott közleményében a Gyulai Turisztikai NKft.

Kiemelték: az új, QR-kód-alapú kártya a technikai átállás után kedvezményeket és extra szolgáltatásokat biztosít majd a fürdővárosba érkező vendégeknek.

Hozzátették: a megújult rendszer a szolgáltatói kör számára is könnyebbséget jelent, hiszen az igényléstől az érvényesítésig minden mozzanathoz csupán okoseszközre és internetkapcsolatra van szükség.

A kártyakibocsátó, az elfogadóhely és a vendég is elektronikusan adminisztrál, ami gyors, egyszerű, hatékony kezelést és kommunikációt tesz lehetővé – hangsúlyozták.

Azok a szolgáltatók, akik tagjai a Gyulai Idegenforgalmi Egyesületnek, jogosultak a Visit Gyula Card rendszer használatára. Akik még nem tették meg, csatlakozzanak a szervezethez – javasolta Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai NKft ügyvezetője a közleményben.

Az egyesületi tagsággal járó előnyökről és a Visit Gyula Card lehetőségeiről a városi turisztikai portálon, a visitgyula.com felületén hasznos információkat gyűjtöttek össze – hívták fel a figyelmet. A Tourinform Iroda munkatársaitól a card@visitgyula.com e-mail-címen, a +36-66/561-681-es telefonszámon vagy személyesen a Kossuth Lajos utca 7. szám alatti gyulai irodában lehet tájékoztatást kérni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)