Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megújul a gyulai Tourinform Iroda

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. december 16. 14:00
Megújul a gyulai Tourinform Iroda
Több szolgáltatással állnak majd az érdeklődők rendelkezésére

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Jelenleg is folyik a gyulai Tourinform iroda felújítása, amelyet 24 millió forintos pályázati forrásból valósít meg a Gyulai Turisztikai NKft.

Mint megtudtuk, a cég idén augusztusban nyújtott be támogatási kérelmet a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által közösen meghirdetett pályázati kiírásra. 

Jónás Balázs irodavezető elmondta: 24 millió forint százszázalékos intenzitású támogatást nyertek el, melyből szolgáltatás- és eszközfejlesztés, valamint infrastrukturális fejlesztés valósul meg. Kiemelte: a beruházásnak köszönhetően a Tourinform Iroda belső megjelenése, belsőépítészeti arculata is megváltozik. 

Mint ismertette, megújul a homlokzat, a bútorzat, valamint lecserélik a padlóburkolatot a vendégtérben és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó, ügyfélszolgálati irodaként is működő back office-ban. Emellett kifestik az irodákat, felújítják a nyílászárókat, és elvégzik a szükséges villanyszerelési munkákat.

Mint megtudtuk, az irodában és az épület előtt LCD-kijelzőket helyeznek el, így a turisták 21. századi módon tájékozódhatnak majd. A beruházás keretében ezenkívül forgalomszámláló rendszert, okosnyomtatót és okostelefonokat is beszereznek, továbbá fejlesztik a wifi-hálózatot, és bővítik a rack szekrényt.

Jónás Balázs arról is beszámolt, hogy helyi kézműves termékeket is értékesíteni fognak, egyebek mellett gyulai mézet, chilit. Ugyancsak új szolgáltatás lesz a pihenősarok és a gyermekjátszósarok, a csomagmegőrző és telefontöltőpont. A vendégeknek arra is lehetőségük lesz, hogy a saját okostelefonjukról nyomtattassanak ki tartalmakat az irodában.

Az irodavezetőtől azt is megtudtuk, hogy a tervek szerint februárra fejeződnek be a munkálatok. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)