Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Befejeződött a gyulai Tourinform felújítása, így néz ki most a turisták egyik legfontosabb célpontja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. május 05. 14:00
Befejeződött a gyulai Tourinform felújítása, így néz ki most a turisták egyik legfontosabb célpontja
Ezentúl helyi termékeket is lehet vásárolni a gyulai irodában

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020-ban elindult a gyulai Tourinform Iroda felújítása. A munkálatok idén májusra fejeződtek be, a részletekről Jónás Balázs irodavezető beszélt lapunknak.

Mint azt megírtuk, az irodát működtető Gyulai Turisztikai NKft. tavaly nyújtott be támogatási kérelmet a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő NZrt. által meghirdetett pályázati kiírásra. A fürdővárosi cég 24 millió forintot nyert a gyulai iroda fejlesztésére.

Jónás Balázs elmondta: az épületet kívül-belül kifestették, felújították az elektromos hálózatot, valamint új informatikai, irodatechnikai rendszereket és bútorokat szereztek be.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– A Turinform egy franchise-hálózat, amelynek tagjai egységes arculattal várják a látogatókat, így bizonyos követelményrendszernek a berendezést illetően is meg kellett felelnünk – ismertette. Hozzátette: az új törekvésekhez igazodva kollégáik öltözködése is egységesebbé válik. 

A gyulai irodában új szolgáltatásokat is bevezetnek: helyi termelők és kézművesek termékeit értékesítik, és fénymásolási, nyomtatási lehetőségeket alakítanak ki a vendégeknek, akik a saját okostelefonjukról nyomtathatnak ki tartalmakat. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Egyelőre a Gyula felirattal ellátott termékek mellett a Chiligeddon csilitermékeit, ásványékszereket, szörpöket, lekvárokat és gyulai pálinkát árulunk. Célunk volt, hogy kínálatunkban a környezettudatos, reformtáplálkozáshoz kapcsolódó termékeket is meg lehessen találni – fejtette ki.

Mint megtudtuk, az irodában pihenősarkot, gyermekjátszósarkot és telefontöltő pontot is kialakítottak. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)