Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új kisfilmmel népszerűsíti Gyulát a Tourinform

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. május 27. 14:00
Új kisfilmmel népszerűsíti Gyulát a Tourinform
A videóban azt mutatják meg, milyen újdonságok várják a Gyulára érkezőket

a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. által készített videó a napokban kerül ki a cég közösségi felületeire

Fotó: facebook.com/gyulai.turisztikai.szakma

Videót készített a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. Gyula város népszerűsítésére. A Milyen újdonságokkal vár Gyula 2021-ben? című kisfilmben azt mutatják meg, mennyi értékkel gazdagodott a város kínálata a pandémia időszaka alatt.

– Ezzel az összeállítással szeretnénk minél teljesebb képet adni arról, milyen újdonságokkal várjuk a Gyulára érkezőket – emelte ki Lábadi Eszter, a cég marketingmenedzsere.  

Elmondta: a Kisfaludy Programnak köszönhetően rengeteg helyi magánszálláshely újult meg, illetve bővítette szolgáltatásait – ezzel is emelve a szálláshelyek általános színvonalát városszerte –, és a helyi Tourinform iroda is megszépült. A Gyulai Várfürdőben szintén nagyszabású fejlesztés kezdődik: bővül a gyermekparadicsom, a termálvizes medencék területe, és a fürdőgyógyászatot is további korszerűsítik. Emellett megújult az Erkel Ferenc tér, elkészült az Almásy-kastély Stefánia-szárnya, és okostükörrel, zenélő paddal bővül Erkel-emlékház kiállítása.

Fotó: facebook.com/gyulai.turisztikai.szakma

Szintén új programlehetősségként jelent meg a palettán a Gyula (kul)túra nevű játék, amelyre online lehet jelentkezni – tette hozzá a marketingmenedzser. A Videóban emellett arra is kitérnek, hogy a város megközelítése is egyszerűbbé vált, hiszen forgalomba helyezték az M44-es gyorsforgalmi út Kondoros–Békéscsaba szakaszát.

Lábadi Eszter felidézte, a pandémia ideje alatt a turizmus szereplői városismereti képzésen vehettek részt, ami helytörténeti ismereteik bővítésén túl az információszolgáltatás minőségének növelését hivatott elősegíteni. 

Mint megtudtuk, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. által készített videó a napokban kerül ki a cég közösségi felületeire. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)