Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fiatalokkal a fedélzeten készül a bajnokságra gyulai kosárlabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 20. 14:00
Fiatalokkal a fedélzeten készül a bajnokságra gyulai kosárlabdacsapat
Alapemberek távoztak a Gyulai Color KE együtteséből

A Békéscsabai KK ellen kezdi meg 2022/2023-as szezonját az NB II.-es bajnokságban szereplő Gyulai Color KE együttese szeptember 30-án. Hajdu Zoltán gárdája alapembereit nélkülözve, a fiatal tehetségeire támaszkodva harcol a kilenc csapatot felvonultató pontvadászatban.

Hajdu Zoltán vezetőedző elmondta, a keretben jelentős átalakulás történt, több meghatározó játékosra sem számíthat a következő szezonban. Házi Márk a folyamatos sérülései miatt nem áll a csapat rendelkezésére, Gergely István pedig költözés okán nem tudja vállalni a soron következő idényt. A két hiányzó mellett a rutinos center, Nagy Zsolt játékára sem számíthat a fürdővárosi együttes.

– A távozók ismeretében igyekeztünk fiatalokkal feltölteni a keretet. A tavalyi U18-as csapatból Cseman Attila lesz felnőtt kerettag, valamint Mezőberényből Sipaki István érkezik hozzánk, aki szintén sokat lendíthet idén játékunkon. A keret harmadik új tagja Kertész Béla, aki Németországból költözött haza és nagy lelkesedéssel kezdett bele a felkészülésbe – ismertette a vezetőedző.

Hajdu Zoltán kiemelte, az egyesület tovább folytatja azt a megkezdett utat, hogy rendre lehetőséget adjon a lelkes, tehetséges fiataloknak, akiknek így hosszú távon tudják biztosítani a fejlődésüket.

Az NB II.-es együttes augusztus eleje óta edzésben van, a tréningek mellett pedig felkészülési mérkőzésekkel igyekeznek tesztelni tudásokat.

–Az első éles mérkőzésünk a Hepp-kupában lesz szeptember 24-én, a bajnokság pedig szeptember 30-án kezdődik, ahol hazai pályán fogadjuk majd a Békéscsabai KK együttesét – mondta Hajdu Zoltán.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)