Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közel volt a pontszerzéshez a gyulai kosárlabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 27. 10:00
Közel volt a pontszerzéshez a gyulai kosárlabdacsapat
Gyulai Color KE–Ceglédi KE II 69-78 (16-25, 23-22, 16-13, 14-18)

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokságban szereplő Gyulai Color KE a CKE II. együttesét látta vendégül február 24-én. A hazai gárdának ezúttal sem sikerült a pontszerzés, nagy csatában maradt alul.

Gyulai Color KE: Marschal 2, Szűcs 8/6, Berecz 12/3, Cseman 9, Sipaki 32/3. Csere: Kőfaragó, Osgyáni 2, Lökös. Edző: Hajdú János Zoltán. 

A gyulai együttes sereghajtóként várta a tabella középcsapataként érkező ceglédi riválisát. A vendégegyüttes a dobogó felé igyekszik, így fontos volt számára a győzelemért járó pontok begyűjtése.

Az első percekben a gyulai vezettek, a vendégcsapat azonban 12-10-es hátránynál komolyan összekapta magát, és megnyerte az első negyedet.

A következő két etapban komoly csata alakult ki a két együttes között. Hajdu Zoltán legénysége mindkét negyedet előnnyel zárta, ám összesítésben a ceglédi csapat fordulhatott előnnyel az utolsó 15 percre.

A végjátékot a hazai együttes indította jobban, kivaló csapatjátékának köszönhetően három pontra meg is közelítette riválisát. A vendéggárda azonban állta a gyulai rohamokat, stabillá váló játékával pedig kilencpontos előnnyel nyerte meg a találkozót.

A Gyulai Color KE a következő fordulóban a Cívis KK U23 együttesét látja vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)