Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hat emberrel is nagyot harcolt a gyulai kosárlabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. október 22. 17:00
Hat emberrel is nagyot harcolt a gyulai kosárlabdacsapat
Gyulai Color KE–BGK-Prima SE 82-94 (21-24, 18-23, 23-27, 20-20)

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Color KE a BGK-Prima SE együttesével találkozott október 21-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Hajdu Zoltán együttese rövidke kispaddal is bátran felvette a harcot fiatal riválisával.

Gyulai Color KE: Kezdő: Sipaki 32/9, Osgyáni 15, Marschal 9/6, Kertész 2, Hajdu 22/3 Cs: Kőfaragó 2.

A gyulai gárda az első fordulóban a békéscsabai arénában lépett a gyűrűk alá, ahol vereséget szenvedett erősebb riválisával szemben. A fürdővárosi együttes a folytatásban a debreceni ellenfele ellen szerette volna kiköszörülni a csorbát.

Hajdu Zoltán csapatának nem volt könnyű dolga, hiszen csupán egyetlen cserével vállalta az összecsapást. A gyulai alakulat ennek ellenére is bátran kezdte a játékot, az első negyed feléig vezetett is. A vendégcsapat próbált magasabb fokozatba kapcsolni, de a Sipaki által vezetett támadásoknak köszönhetően a hazai gárda folyamatosan lőtávolságban követte ellenfelét.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az utolsó negyedre még jobban összekapták magukat a fürdővárosiak, ám a döntetlennel végződő etap sem tudta közelebb vinni a őket az ellenfélhez.

– Egy végig szoros, izgalmas meccset veszítettünk el. Bár a csapatvédekezésünk nem volt az igazi, a támadójátékunk fejlődést mutat az előző meccsekhez képest. Sipaki István extrát játszott támadásban, az ő leigazolása nagy erősítés a csapatnak. A következő meccseinken reményeim szerint már bevethető lesz további két új játékosunk, a rutinos Lippai Gábor és a fiatal Berecz Tamás is – értékelt Hajdu Zoltán.

A Gyulai Color KE csapata a következő fordulóban a Békési SZSK U23 csapatával néz farkasszemet.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)