Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai focicsapat első komoly tesztje következik

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 01. 16:00
A gyulai focicsapat első komoly tesztje következik
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az OMTK-ULE Jamina SE csapatát fogadja szeptember 3-án

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az OMTK-ULE együttesét látja vendégül szeptember 3-án. A fürdővárosi gárda az éllovas orosházi együttessel néz szembe az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

A gyulai együttes az előző fordulóban nagyarányú győzelmet aratott jaminai ellenfele ellen, amely kilendítette a fiatal gárdát az első két mérkőzésen tapasztalt kissé „hitetlen” játékából. A sebességet váltó fürdővárosi alakulat a soros fordulóban a háromból hármat megnyerő OMTK-ULE együttesét fogadja a hazai gyepen.

Sajben Gábor vezetőedző elmondta, a Jamina SE elleni siker után elmondta, az ötgólos sikerrel egy fontos gát szakadt fel a játékosokban.

– A hétvégi magabiztos győzelem után még sikeréhesebb a társaság. Ismerjük és készülünk az ellenfelünkből, akik ellen elég jó volt a mérlegünk tavaly. Tudjuk, hogy komoly erősítések voltak náluk és nagy céljaik vannak, de ha a csapat odateszi magát, úgy ahogy edzéseken, akkor mindenképp itthon tarthatjuk a 3 pontot. Hiányzónk remélhetőleg nem lesz, így a kezdőcsapat kialakításnál is kellemes gondjaim lehetnek – nyilatkozta a gyulai vezetőedző.

A Clean-Way Gyulai Termál FC 10.30-kor kezdi meg mérkőzését orosházi riválisa ellen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)