Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fordulatos mérkőzésen nyert az éllovas a gyulai gyepen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 03. 18:00
Fordulatos mérkőzésen nyert az éllovas a gyulai gyepen
Clean-Way Gyulai Termál FC–OMTK-ULE 0-2 (0-0)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az OMTK-ULE együttesét látta vendégül szeptember 3-án. A fürdővárosi gárda az éllovas orosházi együttessel nézett szembe az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Clean-Way Gyulai Termál FC: Jakab, Nagy S., Nyéki (Repisky), Farkas, Kovács Zs. (Zsilák), Nagy G. (Bondár), Radics, Vágási (Kártyás), Kovács Zsolt, Varga (Lőrinczi), Pis. Csere: Csinka és Kiss. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A gyulai együttes egy döntetlennel és egy vereséggel kezdte a bajnokságot, majd az előző fordulóban nagyarányú győzelmet aratott jaminai ellenfele ellen. Soros riválisa kiválóan kezdte a pontvadászatot, mindhárom mérkőzését sikerrel abszolválta.

A két együttes a tavalyi bajnokságban is végigrivalizálta a bajnokságot, emiatt is komoly vetélkedés volt várható a gyulai gyepen.

A soros bajnokit a vendégcsapat kezdte jobban, lendületesebb futballjának köszönhetően rendre odaért a hazai kapu elé, két alkalommal pedig csak a kapufa állta útját a gólszerzőnek. A gyulai gárda fokozatosan felvette ellenfele ritmusát, Kovács és Varga villámgyors játékával pedig kiegyenlítettebbé tette a derbit. A félidő középén Nagy Gergő kétszer is talpra ugrasztotta a gyulai szurkolókat, egy fejessel és egy közeli bombával találta telibe a kapufát.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A második játékrészt is a vendég gárda kezdte jobban, Miszlai a 48. percben megszerezte a vezetést együttesének. Pár perccel később ismét hibázott a hazai védelem, Miszlai pedig kétgólos előnyhöz juttatta csapatát. 

A gyulai alakulat próbálta bevenni az orosházi kaput, ám Radics még büntetőből sem tudott szépíteni.

Az orosházi együttes több párharcot nyerve őrizték meg előnyüket, így újabb győzelmet gyűjtöttek be. A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a folytatásban a második helyen álló Szarvasi FC vendégeként lép pályára.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)