Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzedelmes gólpárbaj után várja riválisát a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 16. 15:32
Győzedelmes gólpárbaj után várja riválisát a gyulai focicsapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szeghalmi FC együttesét fogadja szeptember 17-én

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szeghalmi FC együttesét fogadja szeptember 17-én. A Sajben Gábor által irányított gárda egy újabb győzelemmel utolérhetné a tabella élbolyában szerelő négyest.

A gyulai együttes az előző fordulóban Szarvasra látogatott, ahol komoly presztízsharcot folytatott ellenfelével. A fiatal fürdővárosi gárda egy félidőnyi játék után Bondár révén szerzett vezetést, de a második játékrészben kiegyenlített a hazai gárda. A folytatásban Bondár és Zsilák növelte a gyulai előnyt, a szarvasi alakulatnak pedig csak a szépítésre futotta erejéből.

A fontos pontok megszerzése után a gyulai csapatnak a hétközi kupaporondon kell helyt állnia a Békéscsabai MÁV SE együttese ellen, majd a hétvégén a tabella negyedik helyezettje érkezik Gyulára.

– Remélem most már mindenki átérzi, hogy kevés az edzéseken nyújtott szorgalmas munka, és a Szarvason nyújtott hozzáállással, koncentrációval tudunk meccseket nyerni a továbbiakban. Bízom benne, hogy a hiányzóink minél hamarabb visszanyerik jó formájukat. A Szeghalom elleni meccsen nem várható el egyértelműen kötelező győzelem, de a hazai pálya és a remélhetőleg tartósabban jó formánk révén itthon tarthatjuk a három pontot, hogy elindulhassunk felfelé a tabellán. Nem lesz egyszerű bármelyik kiválóan teljesítő tinédzsert kihagynom a hétvégi csapatból. A mérkőzésen egyébként szinte extra fiatal csapattal álltunk fel. Szerintem ez kiváló versenyhelyzetet eredményez a hétközi kupameccsen és edzéseken is – értékelt Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC és a szeghalmi rivális mérkőzése 16 órakor kezdődik az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)