Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az első győzelemért lép pályára a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. augusztus 25. 13:00
Az első győzelemért lép pályára a gyulai focicsapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Jamina SE ellen csapatát augusztus 27-én

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Jamina SE együttesét látja vendégül augusztus 27-én. A fürdővárosi gárda a győzelemért lép pályára az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

A győzelemért lépnek pályára a gyulai fiatalok a következő derbin

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes az első fordulóban 1-1-es döntetlennel rajtolt el a bajnokságban, majd a Végegyházi SE ellen lépett pályára. A gyulai rangadón (a végegyházi gárda a gyulai Grosics Akadémián játssza hazai mérkőzéseit) komoly taktikai csata folyt a pályán, ám egyik csapat sem alakított ki komoly lehetőséget.

– Kicsit olyan érzésem volt, hogy nem hittük el, hogy nyerünk. Komoly taktikai csata folyt a pályán, de egyik csapat sem tudott előnyt szerezni magának. A 77. percben egy megingásból eredő tizenegyesből bevették a kapunkat. A végén még próbálkoztunk, de kicsit erőtlenek voltunk. Tipikus egygólos meccs volt, sajnos nem a mi javunkra dőlt el – értékelt Sajben Gábor vezetőedző.

A fürdővárosi együttes a következő fordulóban a tavaly is nagy riválisnak számító Jamina SE gárdáját fogadja. A szomszédvári alakulat sem kezdte jól a bajnoki küzdelmeket, az első lejátszott mérkőzésén (az első forduló mérkőzését augusztus 24-re halasztották) egygólos vereséget szenvedett otthonában.

– A jaminai gárda ellen itthon mindenképp a győzelem elfogadható, ám ezért sokkal nagyobb elánnal kell játszanunk. Remélhetőleg felszakad a gát és elkezdünk jobban focizni és gólokat szerezni. Türelmesnek kell lennünk, mert nyilván egy újjá alakult, sok új fiatallal rendelkező csapatom van, amelynek meg kell szokniuk a felnőtt bajnokságot – mondta Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 17 órakor kezdi meg mérkőzését a Jamina SE együttese ellen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)