Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai pályán kezdi a tavaszt a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 03. 11:00
Hazai pályán kezdi a tavaszt a gyulai focicsapat
A Clean Way-Gyulai Termál FC csapata a Gyomaendrődi FC együttesét látja vendégül március 4-én

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Gyomaendrődi FC együttesét fogadja március 4-én. A Sajben Gábor által irányított gárda győzelemmel szeretné indítani a bajnokság tavaszi etapját.

A fürdővárosi gárda a tabella ötödik helyéről várja a tavaszi rajtot, míg riválisa a mezőny hetedik pozíciójából érkezik a találkozóra.

Sajben Gábor csapata sikeresen teljesítette a január 23-án megkezdett felkészülési időszakot, így magabiztosan várja a rajtot. A vezetőedző elmondta, az öt megvívott edzőmérkőzés, egyet leszámítva, mind jól sikerült és hasznos volt a csapat számára.

– Sok biztató dolgot láttam ezeken a meccseken, az ilyenkor megszokott fáradtság mellett is. A remekül beilleszkedett Zahorán mellett a visszatérő Boros biztosan nagy hasznára lesz a csapatnak. A fiatal játékosokhoz, akik még több feladathoz fognak jutni (Vágási, Kiss, Zsilák) csatlakozott a felkészülés elején a 16 esztendős Prohászka Ádám és Balogh Zsolt is. Nagy örömünkre egyre több labdás feladatot végez, és egyre jobb erőben van Nagy Ede, aki műtétje után nagy szorgalommal igyekszik visszatérni a pályára. Sajnálatos módon Bondár a teremkupán összeszedett bokasérülése után nem tud még teljes értékű munkát végezni. Mindkettőjükre a támadószekcióban számítok a felépülésük után. A munkát elvégeztük, becsületesen várjuk a tavaszi rajtot. Néhány játékos betegsége miatt bizonytalan a csapat összeállítása hétvégére, de így is egy kötelezőnek mondható győzelemre készülünk, a hozzánk hasonlóan fiatal gyomai csapat ellen. Szeretnénk jó rajtot venni, az őszi szezon rutintalanságaiból és negatívumaiból tanulva – ismertette Sajben Gábor.

A Clean Way Gyulai Termál FC csapata 14.30-kor kezdi meg mérkőzését az Id. Christián László Városi Sporttelep műfüves pályáján.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)