Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szomszédvári döntetlennel folytatta a bajnokságot a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 09. 11:00
Szomszédvári döntetlennel folytatta a bajnokságot a gyulai focicsapat
Jamina SE–Clean-Way Gyulai Termál FC 1-1 (0-1)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Jamina SE együtteséhez látogatott november 5-én. A Sajben Gábor által irányított gárda egy hazai vereség után érkezett nagy riválisához.

Clean-Way Gyulai Termál FC: Jakab, Nagy S., Nyéki (Farkas), Kártyás, Kovács zsombor (Nagy G.), Repisky (Piss), Radics (Kiss), Bondár, Kovács Zsolt, Varga (Zsilák) és Vágási. Csere: Csonka és Magyar. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A gyulai együttes a tabella negyedik helyéről kezdte a fordulót, míg riválisa sereghajtójaként várta ellenfelét. A két együttes évek óta nagy vetélytársa egymásnak, így a soros mérkőzés is komoly vetélkedésnek nézett ki. A csapatok augusztusban már találkoztak egymással, akkor 5-0-ás gyulai siker született.

A gyulai csapat kiválóan kezdte a találkozót, Bondár már a 16. percben megszerezte a vezetést együttesének. A folytatásban is támadásban maradt a vendég gárda, gyors játékosaival rendre odaért a hazai csapat kapuja elé. A fürdővárosi alakulat folyamatosan nyomás alatt tartotta a békéscsabaiakat, ám egyetlen támadásból sem tudtak gólt szerezni.

– Jól kezdtük a mérkőzést, hamar feltörtük a védekezésre berendezkedett hazaiakat. Ezután is számtalan támadást vezettünk, legfőképp a széleken, de egyetlen beadást sem tudtunk gólra váltani. A hazaiak kapusa remek napot fogott ki, de az igazság az, hogy sok esetben nem nehezítettük meg a dolgát a befejezéseknél – ismertette Sajben Gábor vezetőedző.

A második félidő 53. percében a hazaiak váratlanul kiegyenlítették a találkozó állását, így komoly erőfeszítésre késztette vendégeket. A gyulai gárda mindent megtett a három pont megszerzéséért, ám nem tudta ismét magához ragadni a vezetést.

– Váratlanul jött az egyenlítés, majd a meccs lefújásáig mindent megtettünk a győzelemért. Nem jött a gól, hiányzott az átütő erő a csapatomból. Csalódást kelt, hogy edzésen más srácokat látok a pályán, mint a mérkőzéseken. Van még három nagyon nehéz meccsünk, igyekszünk a legjobbat kihozni belőle, de ehhez nagy szükség lesz a csapat javulására – értékelt Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC a negyedik helyről várja a következő fordulót, amelyben a jelenlegi listavezető OMTK-ULE csapatához utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)