Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egyedülálló kedvezmény a Magna Balance-tól

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. augusztus 11. 17:10
Egyedülálló kedvezmény a Magna Balance-tól
Nyári akcióval kedveskedik a vásárlóknak Komódi Judit

Egyedülálló akcióval kedveskedik vásárlóinak Komódi Judit, a Magna Balance feltalálója, gyártója és forgalmazója. Az érdeklődők a készlet erejéig 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a mágneses biostimuláción alapuló eszközcsalád első szériás mini masszírozóját. Komódi Judit minden készülékhez általa készített, a használatot megkönnyítő tartót ad ajándékba, három eszköz megvásárlása esetén pedig egy masszírozó fejet is kap a vevő. Cikkünkben az eszközök használói számolnak be tapasztalataikról.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Barkóczi Zsolt,
Budapest

Lassan két éve használom napi rendszerességgel magamon és a közepes termetű francia buldog kutyusomon a Magna Balance-ot. Clustermigrénkéimet öt-tíz perc alatt egy kellemes hidegérzetre cseréli, majd teljesen elmulasztja a fejfájást. Három hónap intenzív használat után a számított stressz-szintem 23 százalékkal csökkent az okosmérő szerint, jobb a közérzetem, és elmúltak a depis hetek is. A teniszkönyököm állapotának romlását két hét alatt megállította napi egy óra használat mellett. Egyre kevesebbet és egyre gyengébben fáj azóta. A készülékből egy kedves barátomnak is ajándékoztam egyet. Neki is hasonló könyökízületi problémája alakult ki akut formában, amit teljesen megszüntetett három hét után. A kutyusomon naponta két-négy órát van a készülék. Mióta használjuk, sokkal energikusabb és kiegyensúlyozottabb, és az akut hasmenései is enyhültek.

Barkóczi Mihályné Magdi,
Sarkad

A Magna Balance-ot a barátnőmtől, Komódi Judittól kaptam ajándékba, még amikor az első darabokat elkészítette. Abban az időben keveset használtam, nem nagyon hittem, hogy ez a kicsi mágneses eszköz megoldás lehet a problémáimra. Négy-öt éve azonban rendszeresen használom, és körülbelül egy év óta mindennap a kezemen van. Nagyon sokan megdicsérik, hogy milyen szép órám van. Ilyenkor elmondom, hogy ez a Magna Balance, amelynek jótékony hatását már nagyon sokszor megtapasztaltam: ha fáj a fejem, a derekam vagy a vállam, oda teszem, ahol segítséget kér a testem, és hamarosan enyhülnek a fájdalmaim. Tapasztalatom szerint nagyon jó közérzetjavító és feszültségoldó hatása van. A családunkban mások is használják. Nagyon kényelmes viselet, munka közben észre sem veszem, hogy rajtam van. Bátran ajánlom mindenkinek.  

Németh-Kádár Marianna,
Zsadány

Házi gondozónőként dolgozom. Fizikailag és mentálisan is helyt kell állnom, ami nem kis feladat. Amikor hallottam a Magna Balance-ról, gondoltam, kipróbálom. Nagyjából egy éve használom, egész nap rajtam van a Balance karkötő, néha éjszaka is viselem. Sokan dicsérték már, hogy milyen szép, de nem csak szép, egy csoda! Mióta használom, mentálisan helyt tudok állni az életben és a munkámban, kevésbé vagyok fáradékony. Már-már elmúlt a nyakicsigolya-fájásom is, amivel hosszú ideje küszködöm. Az erőnlétem újra a régi, kipihenten ébredek reggelente, pedig nem igazán voltam jó alvó. Mikor fáj valamim, ráteszem a készüléket a fájó pontra, és pár perc alatt elmúlik a fájdalom. Jó migrénes fejfájásra vagy hasfájás enyhítésére, megszüntetésére.

B. M.-né Marika,
Gyula

Megcsípte az alkaromat egy méhecske, másnap délelőttre bedagadt, bevörösödött, nagyon viszketett. A csípés után bekentem ecettel, különösebben nem változott tőle semmi. Másnap különféle illóolajakkal kenegettem, nem volt érdemi változás. Amikor rátettem a Magna Balance-ot, három-négy óra hossza múlva sokat javult a helyzet, már nem viszketett annyira. Másnap is használtam pár óra hosszát, amitől teljesen megszűnt a duzzanat. A találmányról a www.magna-balance.hu oldalon vagy a 06-30/215-6476-os telefonszámon kérhető bővebb tájékoztatás.             

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)