Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - „A családban mindenki használja”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. február 27. 18:45
„A családban mindenki használja”
Tapasztalatok Komódi Judit találmányáról, a Magna Balance-ról

Az izomlazításra, közérzetjavításra és a fizikai, szellemi teljesítmény fokozására ajánlott Magna Balance-ot használói saját belátásuk szerint sok más esetben is kipróbálták Európa számos országában. A mágneses biostimuláción alapuló eszközcsaládról szerzett tapasztalataikról be is számoltak, ezekből szemezgetünk most.

Komódi Judit 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Linda Svédországból

Már hat-hét éve rendszeresen használom a Magna Balance-ot. Legtöbbször derék- és izomfájdalom, valamint fejfájás enyhítésében segít. Rövid időn belül érzem, hogy enyhül az izmok merevsége, és könnyebben tudok mozogni, ami nagy segítség a hétköznapokban. Mivel nagyon egyszerű használni, sokszor munka közben is viselem. Csak felcsatolom, és szinte el is felejtkezem róla, hogy rajtam van. A családban mindenki használja, jó szívvel ajánlom másoknak is.

Gyarmati Cecília Gibraltárról

A Magna Balance jótékony hatását egy súlyos ínhüvelygyulladás kialakulása után tapasztaltam meg. Állandó, következetes használata jelentős javulást hozott, gyógytornával és masszázzsal való kombinálása után pedig teljesen megszüntette a problémát, amelynek megoldására egyetlen megoldást látott a szakorvos, az operációt. A nehéz, kezet igénybe vevő, elfoglalt napokon esténként használom egy újabb ínhüvelygyulladás megelőzése érdekében.

ÁGNES NÉMETORSZÁGBÓL: „TÖBB ÉVE NAGY MEGELÉGEDÉSSEL HASZNÁLOM A MAGNA BALANCE-OT”

Ágnes Németországból

Több éve nagy megelégedéssel használom a Magna Balance-ot. Gyakran segített már különböző fájdalmaktól, gyulladásoktól eredményesen megszabadulni. A megfázás, felfázás, fogínygyulladás, vágott sebek, horzsolásos sérülések sokkal gyorsabban gyógyulnak vele. „Akkutöltőként” majdnem minden este „bevetésben” van.

Misák Piroska Ukrajnából

A Magna Balance-ot akkor használtam, amikor a lábam fájt. Egy-két nap elteltével éreztem, hogy jobban vagyok.

Mircea Todorescu Romániából

Nyugdíjas vagyok. A Magna Balance-ot azért vettem meg, mert nagyon erős térdfájdalmaim voltak. Néhány napos használat után a fájdalom teljesen megszűnt. Azóta napi rendszerességgel használom az eszközt. Másoknak is csak javasolni tudom a használatát, hiszen elmulasztja a fájdalmat, ráadásul jó hatással van az egész szervezetre. Nem érzem magam olyan fáradtnak, mint azelőtt, az ízületeim sokkal rugalmasabbak. Használatával napról napra jobb az általános állapotom, az izmaim lazábbak. Jól alszom, könnyebben mozgok, és lelkileg is jobban érzem magam. Használata könnyű és kényelmes, nagyon elégedett vagyok vele.

NETYE MÁRIA HOLLANDIÁBÓL: „MÁR SOK ÉVE, RENDSZERESEN HASZNÁLOM JUTKA MÁGNESEIT”

Netye Mária Hollandiából

Már sok éve, rendszeresen használom Jutka mágneseit, a Magna Balance készletet torokfájás, reggeli nyaki merevség, térdfájdalom, fülfájás esetén. Derékfájás ellen mind a három mágnest magamra rögzítettem, és végig tudtam dolgozni a napot.

Marioara Todorescu Romániából  

Nyugdíjas vagyok. Akkor kezdtem el használni a Magna Balance-ot, amikor láttam, hogy milyen jó hatással van a férjemre. Azóta energikusabb vagyok, nem stresszelek, sokkal könnyebben mozgok, és az ízületeim sokkal rugalmasabbak. Emellett jobban tudok koncentrálni, és nyugodtabban alszom. Nagyon elégedett vagyok az eszközzel, másoknak is ajánlom a használatát.

A találmányról a www.magna-balance.hu oldalon vagy a 06-30/215-6476-os telefonszámon kérhető bővebb tájékoztatás.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)