Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Harminc éve a pályán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR/S. J. • MAGAZIN • 2019. december 05. 17:39
Harminc éve a pályán
30% árkedvezményt ad december 19-ig Komódi Judit

Idén ünnepli vállalkozása fennállásának 30. évfordulóját Komódi Judit. A sokoldalú gyulai hölgy, akit a helyiek közül sokan Tokárné Juditként ismernek, az évforduló apropóján december 19-ig 30 százalékos kedvezményt ad minden szolgáltatására és az általa készített termékekre azoknak, akik igénylik, és ezt a judimix@gmail.com e-mail-címen jelzik is neki.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Komódi Judit elmondta: az elmúlt harminc évben sok nehézséggel kellett megküzdenie. Vállalkozása elindítása előtt adminisztrátori munkakörben dolgozott, majd 1989-ben kézikötőként, illetve textiljáték- és gyerekruha-készítőként kezdett önálló tevékenységbe. 1991-ben emelt szintű tanfolyamon sajátította el a talpreflexológiát, majd a következő évben a reiki 1. és 2., valamint a mesteri és a tanári tanfolyamokat is elvégezte.

1992 januárjától természetgyógyászként kezdett dolgozni, közben pedig folyamatosan képezte magát. Többek között az akupresszúrát, a vizuális diagnosztikát, a köpölyözést, a testgyertyázást, az extraszenz-bioenergetikát, a szellemgyógyászatot és a mágneses biostimulációt is elsajátította, és különféle energetikai módszereket és masszázsformákat tanult meg.  

Mint megtudtuk, évekig dolgozott az Erkel Hotelban és a Gyulai Várfürdőben, mindkettőben ő és fiai vezették be a talpmasszázst.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

– A varázsszó a közérzetjavítás, ezzel a szóval szoktam összefoglalni, hogy mit is csinálok – mesélte. Hozzátette, a talp- és testmasszázson kívül személyre szabott Theta Healing konzultációt tart, és reikioktatással is foglalkozik. Utóbbin kiscsoportos foglalkozások keretében vehetnek részt az érdeklődők. Komódi Judit emellett ékszerüvegből és újrahasznosított alapanyagokból készült egyedi ékszereket, ajándéktárgyakat is árul, valamennyi az ő keze munkáját dicséri. 

A vállalkozó kiemelte: 30 éves vállalkozása csúcsának a mágneses biostimuláción alapuló találmányát, a Magna Balance-ot tekinti. Az eszközcsalád a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által kiadott Használati és Formatervezési Mintaoltalom, valamint Védjegyoltalom alatt áll, és az Európai Szabadalmi Hivatalban is regisztrálták.  Elmondta: a közepesen erős mágneses térrel rendelkező eszközt úgy fejlesztette ki, hogy bárhol, bármikor lehessen használni. Derékra, vállra, csuklóra egyaránt rögzíthető, rendszeres használatával ellazíthatók az izmok, könnyebbé válhat a mozgás, és megőrizhető a szervezet energiaszintje.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

– A Magna Balance segítségével visszapótolhatjuk a hiányzó mágneses energiánkat – fejtette ki. Hozzátette: Metcalfe-Bodnár Tímea úszásoktató, a gyulai Triton SE szenior úszója a 2018-as budapesti vizes vb-re készülve az ő találmányával könnyítette meg a felkészülését. A sportoló arról számolt be a feltalálónak, hogy az eszköz fokozta a fizikai teljesítőképességét, ami hozzásegítette ahhoz, hogy megjavítsa egyik egyéni csúcsát.

Komódi Judittól megtudtuk, a Magna Balance a szervezet oxigénellátását is serkentheti, és rendszeres használata a szervezet önszabályozó rendszerét is támogathatja. Elmondta, az eszköz személyesen és online is megvásárolható. Hozzátette: találmányáról a www.magna-balance.hu oldalon található bővebb információ, és kérésre telefonon is tájékoztatja az érdeklődőket. Aki kedvet kapott ahhoz, hogy bejelentkezzen Komódi Judithoz, a 06-30/215-6476-os telefonszámon vagy a judimix@gmail.com e-mail-címen teheti ezt meg. Az érdeklődőket a D-Hotel földszintjén fogadja.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Komódi Judit az évforduló kapcsán köszönetet mondott családjának és barátainak a türelemért és a támogatásért, mestereinek a tanításért, tanítványainak és vendégeinek pedig azért, hogy bizalmat szavaztak neki, és hosszú éveken át kitartottak mellette. „Általuk vagyok az, aki vagyok” – fogalmazott.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)