Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - „Bátran ajánlom, megéri használni”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. március 13. 17:50
„Bátran ajánlom, megéri használni”
Vélemények Komódi Judit találmányáról, a Magna Balance-ról

Az izomlazításra, közérzetjavításra és a fizikai, szellemi teljesítmény fokozására ajánlott Magna Balance-ot használói saját belátásuk szerint sok más esetben is kipróbálták Gyulán és Európa számos pontján. Az eszközcsalád masszírozó készlete nem csak az otthoni használat során vált be, masszőrök is szívesen alkalmazzák munkájuk során a hagyományos masszázstechnikák kiegészítésére. Cikkünkben ezúttal is az eszközök használóinak tapasztalatait gyűjtöttük össze.  

Diószeghy Katalin masszőz nemcsak magán, hanem a vendégein is használja az eszközt

Diószeghy Katalin Békéscsabáról

Békéscsabán élek, és masszőzként dolgozom 24 éve. 2014-ben ismertem meg a Magna Balance Family terméket, nagy bizalommal és érdeklődéssel kezdtem el használni magamon. Amikor éreztem a jótékony hatását, a családomban mások is elkezdték használni, és hasonló jó tapasztalatokról számoltak be. Akkor kezdtem el a munkám közben is alkalmazni az eszközt: a kezemre erősítettem, vagy olykor a derekamra rögzítettem azt. Úgy éreztem, hogy sokkal jobban bírta a kezem a munkát, és a derekam sem fájt a nap végén. Ráadásul nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb voltam, nem voltam olyan fáradt. Mivel a vendégeim is érdeklődtek a termék iránt, rajtuk is elkezdtem használni. Arról számoltak be, hogy a testkezelés során sokkal jobban érezték magukat. Emellett kellemes bizsergést tapasztaltak, ami sokáig meg is maradt a nap folyamán. A fájdalmas testrészeken enyhítette, rendszeresen használva megszüntette a fájdalmat, enyhítette a diszkomfortérzetet. Azért is tudom ajánlani a Magna Balance használatát, mert alkalmazása könnyű, hatása érezhető. Kis helyen is elfér, és bárhová magunkkal vihetjük. Úgy gondolom, segíthet azoknak, akik a mindennapokban használják. Nekem bevált.

Egy elsőéves orvostanhallgató Gyuláról

Több éve használom a Magna Balance-ot, csak akkor nincs rajtam, amikor alszom. Pár évvel ezelőtt, amikor még versenyszerűen sportoltam, az edzéseken is viseltem. Azt tapasztaltam, hogy később fáradtam el, és jobban viseltem a fáradságot. Most a tanulásban segít a Magna Balance, sokkal jobban tudok koncentrálni, akár napi 8–9 órát is képes vagyok tanulni. A viselése kényelmes, nem veszem észre, hogy rajtam van.

Egy háziorvos Gyuláról

Két hónapja használom a Magna Balance-ot, mindennap a kezemen van. Az első napokban azt vettem észre, hogy kevésbé vagyok feszült, jobb a hangulatom. A használata egyszerű.

Jordán Beatrix Németországból

Már több éve Németországban élek, a Fekete-erdőben, egy ötcsillagos wellness-szállodában dolgozom masszőrként. Körülbelül három éve használom a Magna Balance-ot, főleg a munkahelyi stressz és a túlhajszolt, megterhelt kezem fájdalmának enyhítésére. Az is előfordult, hogy a bölcsességfogaim eltávolítása utáni fájdalom enyhítésére vagy kimerültség, álmatlanság ellen vetettem be.

A Magne Balance eszközcsalád masszírozó készlete 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Balla Beáta Angliából

Masszőrként dolgozom, így a csuklóim erős igénybevételnek vannak kitéve. A Magna Balance kiváló segítség a fáradt és néha gyulladt ízületeimnek. Évekkel ezelőtt találkoztam vele először, azóta szerves része a saját és a szüleim házi „patikájának”. Előkerül azokon a reggeleken, amikor fáradtan és nyűgösen ébredek, illetve esténként, amikor egy rohanós nap után nem tudok elaludni. Használata igen sokrétű és egyszerű, szeretem benne, hogy mindenhova magammal vihetem. Amikor érzem, hogy kezd fájni a csuklóm, rendszeresen használom, és általában nem romlik tovább az állapotom.

Neagu Gabriela Romániából

Nyaralni voltam Gyulán néhány barátommal. A D-Hotelben szálltunk meg, ahol igénybe vettük a masszázsszolgáltatást, így ismertük meg Komódi Juditot, aki kipróbálásra ajánlotta nekünk a Magna Balance-ot. A barátaim vettek egyet maguknak, de én még bizonytalan voltam, hogy megvásároljam-e. Kis idő elteltével a barátaim elmesélték, milyen jó hatással van rájuk az eszköz, és azt javasolták, hogy vegyek én is egyet. Így amikor 2020 elején visszatértem Gyulára, én is vásároltam egy Magna Balance-ot. Mindennapi használata során azt tapasztaltam, hogy sokkal jobb az általános közérzetem, enyhíti a stresszt, relaxálja a testet. Az arcüreggyulladásra is jó hatással van, eltűntek az ízületi fájdalmaim, és nyugodtabban alszom. Nagyon praktikus, óra vagy karkötő alakú, kényelmes, könnyen használható. Bátran ajánlom, megéri használni. Nagyon elégedett vagyok vele.

A találmányról a www.magna-balance.hu oldalon vagy a 06-30/215-6476-os telefonszámon kérhető bővebb tájékoztatás.  

Komódi Judit és a magne Balance eszközök

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)