Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magna Balance: jó közérzet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. november 25. 17:00
Magna Balance: jó közérzet
Vélemények a mágneses biostimuláción alapuló eszközcsalád hatásairól

komódi judit, a Magna Balance feltalálója 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Magna Balance a fizikai és mentális közérzet javítására irányuló módszer – mondta el Komódi Judit, a mágneses biostimuláción alapuló eszközcsalád feltalálója, gyártója és forgalmazója. Sorozatunk utolsó részében a Magna Balance hatásairól lesz szó.

Komódi Judit kifejtette: az eszközcsalád az egyszerű tartó kiegészítők segítségével szinte bármilyen tevékenység, akár munka, sportolás, tanulás, autóvezetés, szabadidős tevékenységek közben is kényelmesen, praktikusan használható. A mágneses biostimuláció alkalmazása közben ellazulhatnak az izmok, javulhat a koncentrációs, a stressztűrő, valamint a fizikai és szellemi teljesítőképesség. Hozzátette: az eszközök rendszeres használói arról számoltak be, hogy napközben energikusabbak voltak, éjjel nyugodtabban aludtak, és reggel frissen ébredtek.

A feltaláló arról is beszélt, hogy a Magna Balance házi kedvenceknél is alkalmazható. Hozzátette: volt, aki a kutyája csípőízületét masszírozta a készülékkel, és azt tapasztalta, hogy az állat a stimuláció után könnyebben mozog.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az alábbiakban a Magna Balance-ról olvashatók vélemények.

– Kórházi egészségfejlesztőként szinte naponta találkozom olyan páciensekkel, akik fáradékonyak, alvásproblémáik vannak, és emiatt nem tudnak megfelelően teljesíteni a munkahelyükön, vagy nem képesek észrevenni a mindennapok apró örömeit. Jómagam is szembesültem ezekkel a problémákkal egy-egy hajtósabb időszakban. Mivel a mágneses biostimuláció a keringésre is pozitívan hathat, jól alkalmazható lehet a fenti tünetek enyhítésére. A Magna Balance-ot, mint mobil közérzetjavító eszközt, jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki a mai, rohanó világban olyan alternatív egészségmegőrző technikát szeretne alkalmazni, amely könnyen használható, és széleskörűen hat a szervezetre. Többek között segítheti a környezethez való alkalmazkodásunkat, támogathatja szervezetünk önszabályzó képességét, és pozitívan befolyásolhatja annak méregtelenítését – mondta az eszközről dr. Beke Szilvia főiskolai tanár, a Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Karának dékánhelyettese.

 

Metcalfe-Bodnár Tímea

 

– 2017 tavaszán kezdtem el készülni a szeniorok vizes világbajnokságára. Komódi Juditon keresztül ismerkedtem meg a Magna Balance-szal, amit nagyjából másfél hónappal a versenyem előtt kezdtem el használni. Az eszközt, vízálló borításának köszönhetően, az uszodában, edzés közben is használhattam a csuklómra erősítve. Könnyedén úsztam vele, hiszen a rögzítő pánt stabilan tartja az eszközt. Azt tapasztaltam, hogy a másfél-két órás úszóedzések után enyhült a fáradtságérzésem, és terhelhetőbb voltam. Emellett a közérzetem is jobb lett, koncentráltabb voltam. A Magna Balance-nak köszönhetően enyhült a fájdalom a bal vállamban, és ritkábban fordult elő izomgörcs a lábamban. Összességében elmondhatom, hogy a vb-n a békéscsabai csapatommal elért sikereimhez nagyban hozzájárult a Magna Balance rendszeres használata. Az eszköz könnyen és praktikusan viselhető, így nem zavar minket a mindennapokban. Bátran és jó szívvel ajánlom mindenkinek – fejtette ki Metcalfe-Bodnár Tímea, testnevelés–angol szakos tanárnő, szenior úszó, úszásoktató.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A Magna Balance által generált mágneses biostimuláció olyan, mint az ölelés vagy a simogatás. Mindenkinek szüksége van rá, de mindenki maga dönti el, hogy elfogadja-e, vagy nem – vélekedett dr. Reszkető Marianna fogszakorvos, biológiai fogorvos, akupunktőr orvos és neurálterápiás orvos.

– 2019-ben volt szerencsém megtapasztalni a Magna Balance jótékony hatásait. Komódi Judittal, az eszköz feltalálójával készítettünk egy újságcikket. Amikor az időnként előjövő derékfájdalmamra panaszkodtam, Judit felajánlott egyet a Magna Balance-ok közül tesztelésre. Szkeptikusan álltam a dologhoz, de elmondhatom, hogy a termék hétnapi használatától teljesen megszűntek a derékfájdalmaim – számolt be tapasztalatairól Súr János vállalkozó.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)