Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kinyitott az Erkel Infopont

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. augusztus 02. 14:00
Kinyitott az Erkel Infopont
A Visit Gyula Card turisztikai élménykártyát is aktiválhatják ott a turisták

Fotó: Gyulai Turisztikai NKft.

A gyulai Tourinform Iroda által létesített „Erkel Infopont” ismét megkezdte működését – tájékoztatták lapunkat az iroda munkatársa. A Hunguest Hotel Erkel hotelben található kihelyezett információs ponton hétfőtől péntekig 13.30–17.30 között várják a vendégeket.

– Bátran forduljanak munkatársainkhoz információkéréssel, programértékesítéssel kapcsolatban – emelte ki lapunknak Pap Mária irodavezető, hozzátette, hogy nem első alkalommal működtetik az ideiglenesen felállított információs pultot.

– Ez a stand évek óta szolgálja az Erkel Hotelben megszálló vendégek tájékoztatását, a Visit Gyula Card turisztikai élménykártya aktiválásának lehetősége is adott a helyszínen. Utóbbival a látogatók számos kedvezményt tudnak igénybe venni az egész városban – mondta el. 

Pap Mária azt is kiemelte: a hotelben lévő infoponton ugyanazt a színvonalú szolgáltatást nyújtják a kollégák, mint a Kossuth utcai központi irodában.

– Ugyanúgy fel vagyunk készülve rendezvényekből, múzeumi nyitvatartásokból, vezetett városnézésekből és természetesen a Gyulai Várszínház előadásait is tudjuk ismertetni. Mindezeken túl a Gyula környéki lehetőségeket is el szoktuk mondani, a szanazugi sétahajókázást, a szabad strandos fürdési lehetőségeket, Póstelek és Békéscsaba látványosságait ajánljuk a Gyulára érkező vendégeknek – emelte ki. 

Hozzátette: az „Erkel Infopont” egyre népszerűbb, idén nyáron sok gyermekes család üdül az Erkelben Hotelben, akik nagyon keresik a helyi programlehetőségeket.

Az egyik legnépszerűbb program Gyulán a vár és a kastély felkeresése, de mi természetesen ajánljuk a többi gyulai múzeumot is, hiszen  kombinát múzeumbérlettel jelentős kedvezmények érhetők el. Természetesen a fürdőzés is nagyon népszerű a turisták körében Gyulán, ahogyan egyre többen élnek az indián kenus túráinkkal és a kerékpártúráink is. Ezeket a helyiek számára is érdekesek lehetnek – mondta végezetül Pap Mária.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)