Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új találmány Gyulai védjeggyel: A közérzetjavító Magna Balance Family masszírozó eszközcsalád

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2013. december 19. 11:00
Új találmány Gyulai védjeggyel: A közérzetjavító Magna Balance Family masszírozó eszközcsalád
Tokárné Komódi Judit: 23 év alatt megszerzett elméleti és gyakorlati tapasztalataimból egy csokorba kötöttem mindazt, amit jónak találtam
A közelmúltban új találmány született Gyulán. Tokár Ferencné Komódi Judit talp-és testmasszőz, magnetoterapeuta és reiki mester kifejlesztett egy mágnesbetétes masszírozó eszközcsaládot. Az Európa Szabadalmi Hivatalban regisztrált masszírozó készlet egy db tartóból és 3 db egyenként is használható mini masszírozó eszközből áll. A Magna Balance Family (MBF) névre keresztelt eszközcsalád egy egyszerű kivitelű, könnyen használható, közérzetjavító, izomlazító mágneses masszírozó, amelyet akár laikusok is, otthonukban alkalmazhatnak. A módszer ezeken kívül használható a szépségápolás és a sport területén is.
A Magna Balance. Fotó: Gyulai Hírlap

Tokárné Komódi Judit 1989-ben kezdte vállalkozását, 1991-től foglalkozik közérzetjavító módszerekkel. Sok elméleti és gyakorlati tapasztalatot szerzett. A kezdetben, 7 évig refelexológiával, természetgyógyászattal, reikivel, majd mágneses biostimulációval , valamint talp- és testmasszázsokkal foglalkozott. Többféle mágneses eszköz országos forgalomba hozatalánál vezető szerepe volt.

- Jelenleg a fő tevékenységemhez a talp-és testmasszázs, a reiki és a mágneses biostimuláció tartozik. Az utóbbi években egyre határozottabb késztetésem volt arra, hogy a 23 év alatt megszerzett elméleti és gyakorlati tapasztalataimból egy csokorba kössem mindazt, amit jónak találtam. Így született meg a Magna Balance Family mágnesbetétes masszírozó eszközcsalád, és a hozzá kapcsolódó egyszerű masszírozás ötlete – beszélt találmányáról a Gyulai Hírlapnak Tokárné Judit.

Tokárné Komódi Judit kifejtette, tudományosan is bizonyított, hogy a mágneses biostimuláció az egészségmegőrzésben fontos szerepet játszhat. A Föld egyre csökkenő mágnesessége és egyéb tényezők miatt az élő szervezetek sejtanyagcseréje lelassulhat. A hiányzó mágnesesség visszapótlásával megnövelhető a sejtek energiaszintje (ATP szint), támogatható a szervezet önszabályozó képessége, ezáltal javulhat  a környezethez való alkalmazkodó képessége. Ebben segít az MBF. A hiányzó mágnesesség visszapótlása által megnövekszik a vér oxigénszállító képessége, oldódik a stressz, a test feszültsége, a test izmainak az ellazulása  következik be, az energiaszintje megnő. Az MBF nagy előnye, hogy laikusok által is – levetkőzés nélkül – bárhol elvégezhető vele az egyszerű masszírozás. Használható egészségmegőrzésre, szorongásra, kimerültségre, javasolt hosszú ideig tartó autóvezetés, irodai-ülőmunka esetén is.

A Magna Ballance eszközt több szakember is jó szívvel ajánlja.

Szilágyiné Bíró Anikó biológus szerint a mágneses térhatás serkentőleg hathat a vérkeringésre. A felélénkült keringés által felgyorsul a létfontosságú anyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, fehérjék) beépülése és ezzel párhuzamosan felgyorsul a káros anyagok ürítése, valamint ellenállóbbakká válunk a betegségekkel szemben. A mágneses erőtér kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát, javítja a hajszálerek mikrokeringését, s ez által frissebbnek érezzük magunkat.

Dr. Beke Szilvia függetlenített egészségnevelő, főiskolai docens is javasolja az alternatív egészségmegőrző technikát, melynek hatása széleskörű, többek között segítheti a környezethez való alkalmazkodásunkat, a stressz-tűrő képességünk növekedését, támogathatja a szervezetünk önszabályzó képességét, de annak méregtelenítését is pozitívan befolyásolhatja.

Dr. Jeney Marianna fogorvos, kineziológus önmagán, családján és páciensein is alkalmazza a mágneses energia pótlására az MBF-t, s állítja, hogy a masszírozó használatával könnyebben elviselhető a napi stressz hajtás, csökken a láb feszülése, a derék és lapocka közti izomgörcsök gyorsan lazíthatók, ezért az ember komfortosabban érzi magát a nap végén.

A Magna Balance Family a napokban megkapta a Gyulai termék védjegyet.

- Az eszközhöz és kiegészítőihez szükséges alapanyagokat nagyrészt gyulai kereskedőktől vásárolom, a gyártási folyamatban is gyulai vállalkozók vesznek részt. Jómagam is 24 éve vagyok gyulai vállalkozó, úgyhogy már korábban is gondolkodtam rajta, hogy szeretném, ha a Magna Balance Family mint gyulai, illetve mint magyar termék kerülne forgalomba hazánkban és Európa más országaiban. Adott volt minden, hogy megkeressem az illetékest, aki szívélyesen segített a Gyulai termék védjegyhez való jutáshoz. Eddig zöldség, gyümölcs, és más élelmiszerek kapták meg a védjegyet. A Magna Balance Family az első az általam „egyéb kategóriának” nevezett csoportban. Nagyon büszke vagyok, hogy találmányommal képviselhetem városomat! – mondta el a Gyulai Hírlapnak Tokárné Komódi Judit, a Magna Balance Family feltalálója.

A találmányról érdeklődni a +36/ 30/ 215-6476-os számon, a magna.balance523@gmail.com email-címen, valamint a www.magna-balance.gportal.hu oldalon lehet.

 

A Magna Balance. Fotó: Gyulai Hírlap
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)