Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai Sybilla Egészségközpont is újra kinyit

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. április 29. 15:00
A gyulai Sybilla Egészségközpont is újra kinyit
Dr. Bánki Magdolna: a vizsgálatokhoz előzetes bejelentkezés szükséges

A Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ és a Coronella Orvosi Centrum után a Sybilla Egészségközpont – Sybilla Magánorvosi Rendelő és Hallókészülék Stúdió is újra megnyitja kapuit Gyulán, a Béke sugárút 42. szám alatt – tájékoztatta lapunkat dr. Bánki Magdolna fül-orr-gégész, audiológus szakorvos, a magánrendelő orvosszakmai vezetője.

Dr. Bánki Magdolna elmondta, hogy a jövő hetük a szervezéssel fog telni, ugyanis vissza kell hívniuk azokat a betegeket, akiknek a koronavírus-járvány miatt kénytelenek voltak lemondani az időpontjait. A hallókészülék stúdió azonban már hétfőtől fogadja a betegeket. 

– Május második hetében elindul a Sybillában a tüdőgyógyászati, a fül-orr-gégészeti és a bőrgyógyászati rendelés – mondta a szakorvos. Kiemelte: egyelőre nem fogják nagyobb csoportokban fogadni a betegeket, a váróban mindig csak egy ember és annak a kísérője tartózkodhat.

A rendelések pontos és részletes menetéről, az orvosok rendelési idejéről a Sybilla honlapján tájékozódhatnak olvasóink. A Sybilla Egészségközpontba a +36 30/984-1422-es telefonszámon lehet bejelentkezni.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)