Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Öt ok, hogy miért válaszd a Sybilla Egészségközpontot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. május 23. 16:00
Öt ok, hogy miért válaszd a Sybilla Egészségközpontot
Fókuszban az ember

A hazai egészségügynek köszönhetően ma már széles körben válogathatunk a magánorvosi ellátások között. Az ország több pontján állnak rendelkezésre olyan egészségügyi intézmények, amelyekben igénybe vehetjük a számunkra megoldást nyújtó egészségügyi szolgáltatásokat. A Sybilla Egészségközpontot mi is ennek égisze alatt alakítottuk ki, és büszkék vagyunk arra, hogy profi szakorvos kollégáinknak, emberközpontú hozzáállásunknak és széles körű tevékenységünknek köszönhetően egyre többen bíznak meg bennünk, és fordulnak hozzánk megelőzési céllal, egészségügyi problémáikkal.

 

Fotó: Gyulai Hírlap

Széles körű szolgáltatások egy helyen, vagy inkább kettőn

Magánorvosi rendelőinket az ország két pontján, Gyulán és Balatonfüreden alakítottuk ki. Gyulára szülővárosunkként esett a választás, Balatonfüredet pedig imádjuk, hiszen a nyár és a napfény vonzotta látogatókon túl az ott lakók habitusa, kedvessége és maga a füredi hangulat is réges-régen belopta magát a szívünkbe. A két városban kialakított Sybilla Egészségközpontban fül-orr-gégészeti, audiológia szolgáltatásokat nyújtunk, emellett szükség esetén a hallókészülékek kiválasztását, üzembe helyezését és támogatását is biztosítjuk, továbbá Gyulán széles körű bőrgyógyászati és tüdőgyógyászati, Balatonfüreden pedig ortopédiai vizsgálatokat végzünk.

 

Egészség és turizmus

A két város mellett számos pozitív érv szól. Ha kikapcsolódásra vágyunk, és éppen a termálfürdőbe vagy akár a Balaton partjára igyekszünk, a jól megérdemelt szabadságot kényelmesen összeköthetjük – vagy kiegészíthetjük – a rendszeres orvosi vizsgálatokkal. Így a szűrővizsgálatok nem igényelnek külön szervezést, hiszen a szabadságunk vagy az utazásunk ideje alatt kényelmesen, előre egyeztetett időpontokban végeztethetjük el az aktuális egészségügyi vizsgálatokat.

 

Barátságos atmoszféra

Az orvosoktól félünk, mint a tűztől, ami a kezelés eredményességét is befolyásolhatja. Célunk, hogy a hozzánk látogató már a legelső percben érezze, jó helyen van. Mind magánrendelőink enteriőrje, mind szakorvoscsapatunk segítőkész és pozitív, barátságos hozzáállása segít, hogy a vizsgálatok során legyen idő a probléma feltárására és annak szakszerű kezelésére, utógondozására. Vidám színekkel, kényelmes bútorokkal, minőségi eszközökkel és mosolygós kollégákkal várjuk a gyógyulni vágyókat.

 

A tajkártya is számít!

A Sybilla Egészségközpontban zömmel hallókészülék vásárlásakor érdemes használni a tajkártyát, hiszen az, aki hallássérüléssel küzd, és a minőségi halláshoz hallókészülékre van szüksége, jelentős kedvezményben részesülhet. A kiválasztott készülékhez 15 napos ingyenes próbahordási lehetőséget, vásárláskor pedig széles körű támogatási lehetőségeket biztosítunk.

 

Ingyenes szűrővizsgálatok

Fontosnak tartjuk, hogy az egészségügyi vizsgálatok azok számára is elérhetők legyenek, akik nehezebb körülmények között élnek. A mögöttünk álló hosszú évek alatt szokássá vált ingyenes szűrővizsgálatokat éppen ezért tartjuk, minden évben 1-1 hónapot kijelölünk, amikor a Sybilla Egészségközpont szolgáltatásait a hozzánk ellátogatók díjmentesen igénybe vehetik. Ahogy a hétköznapok során, úgy az ingyenes szűrővizsgálatokon való részvétel is előzetes bejelentkezéshez kötött, így érdemes figyelemmel kísérni a közösségi médiát, és ellátogatni weboldalunkra, hogy elsőként értesülj az aktuális akciókról és hírekről.

 

Szerző: Eat, Move & Smile

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)