Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ orvosai mától újra rendelnek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. április 27. 09:00
A gyulai Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ orvosai mától újra rendelnek
Bondár Attila: 11 órától este hétig vagyunk nyitva

A gyulai Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ

Fotó: Gyulai Hírlap

Újra megnyitja kapuit a gyulai Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ. A Gyulai Hírlap korábban megírta, a tulajdonos Minár Kft. közösségi oldalán tudatta, hogy a koronavírus-járvány miatt felajánlja a Sanitast a Békés Megyei Központi Kórháznak és a gyulai önkormányzatnak.

Az ügyvezető akkor elmondta, a központot térítésmentesen adják át a városnak, hogy ezzel is tehermentesítsék a gyulai kórházat. Napokon belül néhány rendelés mégis elindul, erről kérdeztük a vállalkozás ügyvezetőjét. 

Bondár Attila tulajdonos lapunknak elárulta: valóban újraindul a rendelés a Sanitasban.

– Április 27-én, hétfőtől vagyunk nyitva, a betegeinket 11 órától este hétig várjuk. Szolgáltatásaink közül egyelőre a képalkotó diagnosztika elérhető, MR- és röntgenfelvételek készítünk. Orvosaink urológiai, neurológiai, kardiológiai, reumatológiai, belgyógyászati és bőrgyógyászati rendeléseken várják a betegeket – mondta el Bondár Attila.

A tulajdonos hozzátette: egyelőre május végéig vannak terveik, addig biztosan ebben a rendben működnek.

– A traumatológiai és az ortopédiai rendelések indulásának időpontja még kérdéses. Korábban mi is bezártunk, hiszen a járványügyi helyzet miatt a fertőzésveszély fennállt. A kialakult helyzet ellenére igyekeztünk megtartani az alkalmazottakat. Az egészségügyi szolgáltatásainkat igénybe vevők részéről folyamatosak voltak a telefonos megkeresések, az érdeklődés arról, hogy mikor tudunk újra kinyitni. A betegeink egészsége és védelme a legfontosabb számunkra, sok mindent mérlegeltünk, amikor is a részleges nyitás mellett döntöttünk – részletezte az ügyvezető, aki azt is kiemelte, hogy a Sanitas weboldalán minden elérhető szolgáltatásról részletes és pontos információt is találnak az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)