Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A jelenleg elérhető legmodernebb vizsgálóágy a gyulai Sybillában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. május 24. 16:00
A jelenleg elérhető legmodernebb vizsgálóágy a gyulai Sybillában
Május elejétől egy radiológus szakorvos, ultrahang-specialista is fogadja a pácienseket a rendelőben

dr. Andrásy Tímea szülész-nőgyógyász szakorvos 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Újabb eszközzel, a jelenleg elérhető legmodernebb vizsgálóággyal bővült a napokban a gyulai Sybilla Magánorvosi Rendelő és Hallókészülék Stúdió nőgyógyászati rendelője, a fejlesztés európai uniós támogatásból valósult meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz forrásából – tudtuk meg dr. Bánki Magdolna fül-orr-gégész, audiológus szakorvostól, a Sybilla szakmai vezetőjétől.

A szakember kiemelte: a Béke sugárúton található Sybilla Magánorvosi Rendelő és Hallókészülék Stúdiót 12 éve folyamatosan fejlesztik.

– A nemrég beszerzett vizsgálóágy automatikája javítja a páciens komfortérzetét, és megkönnyíti az orvosi vizsgálat ergonómiáját. A vizsgálóágy kifejlesztése során figyelmet fordítottak az intimvizsgálatok során kellemetlenséget okozó hideg felületek előmelegítésére is – ismertette a részleteket.

Elmondta: a kiváló orvosi műszereket gyártó és forgalmazó ATMOS cég egyedi igényeket is figyelembe vett a gyártás során. A vizsgálóágy fűthetőségének és a rendelő bútorzatával harmonizáló színű, puha bőrborításának köszönhetően a páciensek sokkal komfortosabban élik meg a nőgyógyászati vizsgálatokat.

– Az orvosi munkát segítő könnyű kezelőpanelek pillanatok alatt a megfelelő helyzetbe hozzák a pácienseket. Ez azért fontos, mert a fizikális vizsgálatokat követő ultrahangvizsgálatokhoz könnyedén átállítható a páciens pozíciója – fejtette ki.

A Sybilla rendelő nőgyógyász szakorvosai dr. Tóth Judit és dr. Andrásy Tímea. Előbbi szerdán délelőtt, utóbbi kedden és csütörtökön délután várja a pácienseket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Dr. Bánki Magdolna a rendelőben található ultrahangvizsgálójáról elmondta: az Alpinion XC CUBE 90 típusú ultrahangkészüléknek a Novelmedix cég a kizárólagos magyarországi forgalmazója. A négy monokristályos technológiájú vizsgálófejjel rendelkező készülék a szülészeti-nőgyógyászati vizsgálatokon kívül alkalmas ortopédiai, kardiológiai és egyéb radiológiai vizsgálatokra is. A korszerű ultrahangvizsgáló előnye az is, hogy a képi dokumentáció mellet az adathordozón történő archiválásra is lehetőséget ad, így segíti a gyors információáramlást a kezelőorvosok között.

A szakember felhívta a figyelmet arra is, hogy május 8-tól elkezdte a magánrendelését a Sybilla rendelőben dr. Técsi Erika radiológus szakorvos, ultrahang-specialista. A szakember felnőtt és gyermek páciensek esetében is elvégzi a has, a lágyrészek, az erek, az ízületek ultrahangos vizsgálatát. Emellett a csecsemők csípő-szűrővizsgálatára is lehetőség van a rendelőben.

A szakmai vezető kiemelte: a Sybillában az ultrahangvizsgálat gyors elérése révén a páciensek hamarabb juthatnak pontos diagnózishoz és kezeléshez.

– Bátran kijelenthetjük, hogy a Sybilla a megye egyik legkorszerűbben felszerelt nőgyógyászati és ultrahang-magánrendelője – húzta alá.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

További rendelések:

Pszichiátria: dr. Rózsavölgyi Katalin – hétfőn 15.00–18.00-ig

Gyermek- és felnőtt-fül-orr-gégészet: dr. Nagy Beáta – szerda 15.00–18.00

Audiológia, foglalkozás-egészségügy, nemzetközi oltóközpont, hajóorvosi vizsgálatok: dr. Bánki Magdolna – bejelentkezés alapján

Laborvizsgálatok és hallókészülék-ellátás: folyamatosan bejelentkezés alapján

A rendelésekre bejelentkezni a 06-66/361-361-es vagy 06-30-9841422-es telefonszámon, illetve a gyula@sybillarendelo.hu e-mail-címen lehet. Web: www.sybillarendelo.hu.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)