Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A hallás paradicsomi élménye – Phonak Audéo Paradise

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. május 18. 18:00
A hallás paradicsomi élménye – Phonak Audéo Paradise
Éld át a paradicsomi hangzást a Phonak legújabb hallókészülékével

Ki ne vágyna a zubogó vízesés, csivitelő madárcsapat, szellőtől susogó falevelek és a csend magával ragadó hangjára? Idilli, nem igaz? Ha a természet csodái már csak emlékeidben élnek, és a csend az egyetlen, amivel hallássérülésed okán úgy érzed, hogy együtt kell élned, lépj át velünk a Phonak legújabb hallókészüléke által nyújtott világba és ismerd meg az Audéo Paradise-t, a svájci hallástechnológia legújabb, paradicsomi hallásélményt nyújtó csodáját!

Forrás: phonak.com

TERMÉSZETES, KRISTÁLYTISZTA HANGZÁS

Bár minden egyes, újonnan piacra dobott hallókészüléknél a természetes, kristálytiszta hangélmény a húzóerő, a folyamatos technológiai fejlesztéseket figyelembe véve talán ezt nem is lehet a gyártóknak felróni. Amióta világ a világ, a hallókészülékgyártás fókuszában a lehető legtökéletesebb hallásélmény biztosítása a cél, ami a Phonak Paradise-családja esetében ismét egy hatalmas lépéssel közelebb segíti a hallássérüléssel élőket a kompromisszumok nélküli hallásélményekhez.

KIVÁLÓ BESZÉDÉRTHETŐSÉG

Kiborító, amikor gyermekünk pont akkor közli velünk a matek kettest, amikor mi háttal állva a konyhában épp a tízóraiját csomagoljuk, vagy amikor a párunk csak azt tudja artikuláltan megfogalmazni a teljes monológjából, hogy „Ugye?!”. Az Audéo Paradise-ban - éppen ezt elkerülendő, egy beépített beszédkiemelő funkció segít felerősíteni a beszéd hangjait, hogy még véletlenül se maradjunk le életünk „legfontosabb” információiról. Ez a funkció a családi bájcsevejen kívül számos helyzetben segíthet, hiszen így még zajos környezetben is könnyebben élvezhetjük a barátokkal, szeretteinkkel, kollégáinkkal folytatott beszélgetéseket.

SZEMÉLYRE SZABOTT ZAJCSÖKKENTÉS

Hacsak nem lőttük ki magunkat a Holdra, ma már kevés olyan helyet találni a hétköznapjainkban, ahol tökéletes csend fogad. Talán a könyvtár ilyen még, ahová belépni csak szájzárral lehet, de tegyük a szívünkre a kezünket: manapság már kevesebb időt töltünk ezekben a szentélyekben. A mindennap valósága reggeltől estig körbevesz minket a különböző zajokkal, ami a siket és hallássérüléssel élők számára teljesen érthető okokból sokszor ez valóságos agybaj. A Phonak tervező-zsenijei az Audéo Paradise hallókészüléket úgy alkották meg, hogy egy úgynevezett „Dinamikus zajszűrés funkciót” építettek a készülékekbe. Ez a funkció bár csendre nem inti a körülöttünk duruzsolókat vagy a kanalas építőipari markoló zaját, ellenben segít nekünk abban, hogy az aktuális zajszinthez mérten a magunk igényeire szabva szűrhetjük meg a zajokat és a „myphonak” mobilapplikáció segítségével könnyen és egyszerűen beállítsuk a számunkra komfortos hangokat.

MOZGÁSÉRZÉKELŐ HALLÁS

Lefogadjuk, hogy sosem hallottál még ilyet. A mozgásérzékelővel természetesen már futottunk össze párszor, leginkább a villany kapcsolódott fel, amikor behatoltunk a légtérbe, de ennél több – hacsak ezzel együtt nem indultak meg a rend őrei irányunkba – túl sok minden nem történt. A Phonak Audéo Paradise szuper kis funkcióit viszont azzal tették még csábítóbbá a tervezők, hogy a „Mozgásérzékelő hallás” menet közben érzékeli, ahogy egymás mellett lépdelve beszélgetsz, és ennek megfelelően irányítja a hallókészüléked mikrofonjait a hozzád beszélő irányába. Teszi mindezt teljesen automatikusan. A téli cidriben, amikor süvít a szél és a sál-sapka-kapucni kombó biztonságába burkolózva egy baráti – vagy akár romantikus – sétára adnád a fejed, ez a funkció hihetetlen hangélményt biztosít még ezen cudar körülmények között is.

ÉRDEKEL A PHONAK LEGÚJABB HALLÓKÉSZÜLÉKE? SZÍVESEN TESZTELNÉL?

Szakorvos fül-orr-gégész és audiológus kollégáinkkal Gyulán és Balatonfüreden állunk rendelkezésedre, hogy hallásvizsgálattal, valamint a megfelelő hallókészülék kiválasztásával támogassunk a hallás élményével teli hétköznapokban! Ha szívesen kipróbálnád a legújabb Phonak Audéo Paradise hallókészüléket, vedd fel velünk a kapcsolatot és élvezd a hallókészülék vásárlása esetén érvényes 15 napos ingyenes próbahordási lehetőséget!

BEJELENTKEZÉS HALLÓKÉSZÜLÉK-TESZTRE

• ONLINE → http://sybillarendelo.hu/
• BALATONFÜRED │ 8230, Balatonfüred, Zsigmond utca 1/b. │Tel.: +36 30 503 8790
• GYULA │ 5700, Gyula, Béke sgt. 42. |Tel.: +36 66 361 361, +36 30 984 1422

Szerző: Eat, Move & Smile

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)