Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Díjmentes pénzügyi tanácsadás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. március 04. 17:16
Díjmentes pénzügyi tanácsadás
A legjobb megoldás pénzügyeidre

Díjmentes pénzügyi tanácsadással segít a hozzá fordulóknak Rontó Judit, Magyarország egyik független vagyontanácsadó cégének fiókvezetője. A tizenöt országban működő, jelenleg csaknem három és fél millió ügyféllel rendelkező német vállalat tanácsadója valamennyi bankkal és biztosítóval kapcsolatban áll, így a lehető legjobb megoldást tudja kiválasztani számunkra. A szakember a közelmúltban irodát nyitott Gyulán, és várja azok jelentkezését, akik szeretnének egy átfogó és személyre szabott pénzügyi tanácsadást.

Rontó Judit

Fotó: Gyulai Hírlap 

Rontó Judittól megtudtuk, az 1970-ben alapított független vagyontanácsadó cég 1992 óta működik Magyarországon. Mint fogalmazott, a piacvezető vállalat egy kapocs a pénzintézeti szereplők és az ügyfelek között. Kiemelte: az általa nyújtott tanácsadás díjmentes, hiszen nem terhelik ügyfeleikre a reklámköltségeket.

– Nekünk a pénzintézetek fizetnek és nem a ügyfeleink. A közvetítőknek a legnagyobb fizetség, ha tovább ajánlják őket – fejtette ki. Elmondta: a cég és az ügyfelek közötti együttműködés igényfelméréssel indul, ahol számba veszik a lehetőségeket. A fontosabb témakörök közé tartozik a baleset-, élet- és egészségbiztosítás, a nyugdíjaskorra való felkészülés és a gyermekek jövőbeni támogatása. A hitelügyintézésben is segítséget nyújtanak a hitelfelvétel előtt állóknak, és a meglévő hitelek felülvizsgálatában egyaránt fordulhatnak hozzájuk. Új esetében, mint például a csok és a babaváró hitel, pedig a közvetítő szerepét vállalják. Pénzügyi döntései mindenkinek vannak, kortól és nemtől függetlenül, a fiókvezető szerint egy jó pénzügyi tanácsadó segítségével akár több tízezer forintot is spórolhatunk havonta.

Példaként említette, hogy lakásvásárlás esetén a bankok többsége egy lehetőséget kínál, a tanácsadó azonban számos megoldást javasol. Mivel az összes bank és biztosító egységes tarifát biztosít a közvetítőknek, számukra az a legfontosabb, hogy az ügyfél jól járjon.

Rontó Judit aláhúzta: cége szervizszolgáltatást is nyújt, vagyis nem hagyják magukra ügyfeleiket, hanem folyamatos kapcsolatban maradnak velük. A cég tanácsadói az állami támogatások és az adókedvezmények visszaigénylésében is segítséget nyújtanak. Bár sokan nem tudják, ez évente akár több százezer forint pluszt jelenthet a családi kasszában.

A szakember arra is felhívta a figyelmet, hogy az „átlagemberek” is bátran fordulhatnak hozzájuk, hiszen ügyfeleik között nem csak vállalkozók és a tehetősebb rétegből érkezők vannak.

Az érdeklődők a +36-20-335-0203-as telefonszámon vagy a judyt.ronto@gmail.com e-mail-címen kereshetik Rontó Juditot. Személyesen pedig a gyulai irodában, a Kossuth tér 14. szám alatt kaphatnak bővebb információt.    

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)