Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kezeld tudatosan pénzügyeidet!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. október 08. 15:30
Kezeld tudatosan pénzügyeidet!
Ingyenes előadásra várják az érdeklődőket a városi könyvtárba

Rohanó világunk egyik legnagyobb kihívása, hogy hogyan kezeljük tudatosan pénzügyeinket úgy, hogy ne tévedjünk el a számok rengetegében. Ehhez nyújt segítséget Rontó Judit, a Gyulai Hírlap pénzügyi rovatának szerzője, aki ingyenes előadásokon vezeti be a jelentkezőket a pénzügyi tudatosság világába.

A pénzügyi tanácsadó az előadásról elmondta, igyekszik bevezetni a lakosságot a mindennapi pénzügyek tudatos kezelésébe. Az előadásokon olyan témaköröket érint, mint a CSOK, a babaváró hitel, az állami támogatások igénybevételének lehetősége, illetve a megtakarítások fontossága.

– Nagyon fontosnak tartom, hogy az emberek egy-egy pénzügyi döntés előtt mindig kikérjék egy tanácsadó véleményét, legyen szó akár egy egyszerű folyószámla kiválasztásáról vagy akár egy hosszú távú hitelkonstrukció elindításáról.

Rontó Judit előadása október 10-én 17 órakor indul útjára a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban. Az előadásokon való részvétel ingyenes. Bővebb felvilágosítás a judyt.ronto@gmail.com címen kérhető.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)