Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is választanak diákpolgármestert a fürdővárosban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2019. február 14. 15:30
Idén is választanak diákpolgármestert a fürdővárosban
Összeült a városi diákönkormányzat

A városvezetéssel és helyi intézmények vezetőivel egyeztettek a gyulai diákok február 12-én. A Gyulai Ifjúsági Központ által szervezett eseményen téma volt a Gyulai Diákhét programja, a diákpolgármester-választás, a helyi ifjúsági bál tematikája, időpontja és az általános iskolások hatórás vetélkedője. A tanácskozáson résztvevők arra is kitértek, hogy milyen prevenciós programokkal segítik a fiatalokat az idei tanév második felében. 

a gyulai ifjúsági központban tanácskozott a gyulai ifjúság

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A megbeszélésen a diákok jóváhagyták, hogy az idei ifjúsági bált április 5-én rendezzék meg, a helyszínt azonban még keresik a szervezők. 
 
A Gyulai Diáknapokat április 5–11. között tartják meg, a rendezvény keretében szervezik meg a diákpolgármester-választás is. 
 
A diákpolgármester feladatai szintén szóba kerültek. Elhangzott, hogy a fiatal városvezető dolga lesz az általa meghirdetett program végrehajtása és a városi diákönkormányzat munkájának koordinálása, segítése. Emellett díjátadókon és a tanulókat érintő önkormányzati intézkedések előkészítésében is részt kell vennie. 
 
Az is kiderült, hogy április 8-án DÖK-ös szakmai napot szerveznek, ahol információkkal látják el az iskolák képviselőit. Azt is megtudtuk, hogy ezen a rendezvényen mutatkoznak majd be az idei diákpolgármester-választás jelöltjei.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

 
 
 
 
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)